dijous, 23 de maig, 2019  |  
S’obri als veïns un qüestionari online per a afegir propostes al Pla d’Inclusió i Cohesió Social de Vila-real S’obri als veïns un qüestionari online per a afegir propostes al Pla d’Inclusió i Cohesió Social de Vila-real

- 12 novembre, 2018 -

La iniciativa de Serveis Socials pretén recaptar les opinions dels ciutadans per a solucionar problemes i abordar nous reptes en la matèria S’obri als veïns un qüestionari online per a afegir propostes al Pla d’Inclusió i Cohesió Social de Vila-real

La iniciativa de Serveis Socials pretén recaptar les opinions dels ciutadans per a solucionar problemes i abordar nous reptes en la matèria

Vila-real Informació

Després de celebrar diverses sessions amb entitats socials i ciutadanes i amb representants tècnics i polítics, el Pla d’Inclusió i Cohesió Social que prepara la Regidoria de Serveis Socials, segueix avançant, en aquesta ocasió amb la creació d’un nou qüestionari online obert a tots els veïns perquè analitzen la situació social en la ciutat i facen les seues propostes per a millorar.

El regidor de l’àrea, Álvaro Escorihuela, destaca que “aquest primer pla és el document que va a marcar l’estratègia de la ciutat per als pròxims quatre anys, mitjançant mesures que donen resposta als reptes detectats”. En aquest sentit, explica que una empresa especialitzada ha realitzat una anàlisi en profunditat sobre els principals reptes i problemes a l’hora de promoure la cohesió i la inclusió social en la ciutat. 

No obstant açò, assegura que “volem comptar amb tots i, per açò, hem involucrat a les entitats socials i a tècnics i representants polítics perquè incorporen les seues pròpies reflexions sobre aspectes com l’increment de la pobresa, la necessitat de polítiques innovadores i actives en matèria d’habitatge, l’agilitació de tràmits i coordinació entre administracions o el canvi de model d’atenció social per a prevaldre la intervenció i la prevenció enfront de l’assistencialisme”.

No obstant açò, afirma que “també ens falta una part molt important perquè l’estudi siga el més complet possible: els ciutadans”. Per a açò, s’ha creat un qüestionari online al qual es pot accedir a través del següent enllaç  i en el qual s’han inclòs també materials de suport com el resum diagnòstic en el qual es reflecteix l’estat de situació de tots els àmbits relacionats amb el Pla d’Inclusió i Cohesió Social, i les actes dels fòrums participatius, en les quals es troben les aportacions de les associacions, entitats del tercer sector, personal tècnic i responsables polítics al pla.

El qüestionari, que estarà disponible fins al 27 de novembre per als veïns, completa el Pla d’Inclusió i Cohesió Social, que compta amb una ajuda de 12.000 euros de la Generalitat. “Ara és el torn dels ciutadans, els animem a participar i exposar les seues necessitats”, conclou Escorihuela.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *