Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
El Villarreal es porta els tres punts de Praga després de guanyar (0-2) amb gols de Bacca i Deli en pròpia porta El Villarreal es porta els tres punts de Praga després de guanyar (0-2) amb gols de Bacca i Deli en pròpia porta

- 3 Novembre, 2017 -

El 'Submarí' va sumar una importantíssima victòria en el terreny txec i s'aferma en el liderat del Grup A de la UEFA Europa League... El Villarreal es porta els tres punts de Praga després de guanyar (0-2) amb gols de Bacca i Deli en pròpia porta

El ‘Submarí’ va sumar una importantíssima victòria en el terreny txec i s’aferma en el liderat del Grup A de la UEFA Europa League quan resten dues jornades per disputar-se. El ‘cafeter’ va marcar el primer gol amb una rematada acrobàtica, mentre que el 0-2 definitiu va arribar ja en els últims compassos, obra d’un jugador local Simon Deli en pròpia porteria. FOTO: UEFA

Tres punts vitals. El Villarreal ha sumat una importantíssima victòria en el feu de l’SK Slavia Praha i s’aferma en el liderat del Grup A de la UEFA Europa League quan resten dues jornades per disputar-se. Carlos Bacca va marcar el primer gol amb una rematada acrobàtica, mentre que el 0-2 definitiu va arribar ja en els últims compassos, obra de Simon Deli en pròpia porta. Vidres-banner-de-256X256

Era un partit especial per al club txec, que precisament avui complia 125 anys d’història. El Villarreal, lluny d’acovardir-se per l’espectacular ambient de l’Eden Arena, va dominar des dels primers minuts. Rodrigo, Fornals, Trigueros i Soriano s’associaven a la perfecció cercant donar-li profunditat al joc perquè Bakambu i Bacca s’encarregaren de crear perill. En defensa, solidesa absoluta.

El 0-1 va arribar en el minut 14. Va tocar i va tocar el Submarí fins que Fornals va obrir a banda dreta, Soriano va retornar la pilota al centre i el rebutge del porter Lastuvka ho ‘va caçar’ Bacca amb una rematada acrobàtica per a enviar la pilota a la xarxa. Plasticitat i efectivitat.

El gol va afermar l’aposta ofensiva del Villarreal. Així, les ocasions grogues es van ser acumulant. Trigueros i *Bacca van fregar el gol en el minut 22 després de sengles centres de Cédric Bakambu. Esment especial mereix l’oportunitat del ‘cafeter’, que va enviar alt l’esfèric a tan sol un metre de la línia de gol a causa de la fèrria oposició del defensa rival.

Villarreal's midfielder from Spain Pablo Fornals (L) and Slavia Prague's midfielder from Czech Republic Tomas Soucek vie for the ball during the UEFA Europa League group A football match Slavia Prague v Villarreal in Prague on November 2, 2017. . / AFP PHOTO / MILAN KAMMERMAYER        (Photo credit should read MILAN KAMMERMAYER/AFP/Getty Images)

Pablo Fornals, en una acció del partit a Praga. FOTO: UEFA

EL partit semblava controlat. L’equip de Calleja acaparava la possessió de la pilota, però el Slavia estava agotnat esperant la seua oportunitat. La va tenir a la vora del descans, però es va topar amb un immens Mariano Barbosa.

En la segona part va tocar patir. El Slavia Praha va estirar les seues línies i va cercar el gol d’empat amb persistència. No ho va trobar per l’ordre defensiu groc i les bones intervencions de Barbosa, un dels herois del partit. Impressionant la seua parada a tret de Soucek quan ja es cantava el gol en l’Eden Arena.

El Vila-real, a la contra, va poder sentenciar. *Fornals va rematar amb l’esquerrana desviat després d’una passada de Soriano i la pilota va fregar la fusta. Increïble. Més tard, va arribar el torn de Bacca. El ‘cafeter’ va rebre una passada interior de Fornals i va errar al punt fort, la definició. El xut amb la dreta del ‘9’ també es va anar fora per centímetres. Desesperant. El Submarí ho havia fet tot per a sentenciar i el gol no arribava.

Per fi. El 0-2 va pujar al marcador en el minut 88. Cheryshev es va escapar per banda esquerra, va centrar

Villarreal's Colombian forward Carlos Bacca reacts after scoring during the UEFA Europa League group A football match Slavia Prague v Villarreal in Prague on November 2, 2017.  / AFP PHOTO / MILAN KAMMERMAYER        (Photo credit should read MILAN KAMMERMAYER/AFP/Getty Images)

El davanter colombià Bacca va tornar a estar molt encertat. FOTO: UEFA

ras i el central Simon Deli es va introduir la pilota en la seua pròpia porteria en intentar evitar la rematada de Sansone. Ell no volia.

En definitiva, tres punts vitals per al Villarreal, que s’aferma en el liderat del Grup A de la UEFA Europa League. El seu pròxim compromís europeu serà davant l’Astana en Kazajistan. Un altre duel decisiu que se celebrarà el dijous, 23 de novembre (21.05 hores).

FITXA TÈCNICA:

-0- SLAVIA PRAGA: Lastuvka; Boril, Jugas, Simon Deli, Sobol; Hromada (Ngadeu-Ngadjui, m. 46), Danny (Van Buren, m. 63), Soucek; Sykora (Skoda, m. 79), Stoch i Necid.

-2- VILLARREAL: Barbosa; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Adrián Marín; Soriano (Sansone, m. 83), Rodrigo, Trigueros, Fornals (Cheryshev, m. 66); Bakambu i Bacca (Chuca, m. 72).

GOLS: 0-1. Min. 14: Bacca. 0-2. Min. 88: Simon Deli, en pròpia porta.

ÀRBITRE: Bobby Madden (Escòcia). Groga al local Boril i al visitant Bakambu.

CAMP: Eden Arena de Praga, davant la presència de 18.403 espectadors.