Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
El CH Vila-real perd contra el H Alcasser a vint segons del final (28-30) El CH Vila-real perd contra el H Alcasser a vint segons del final (28-30)

- 3 Març, 2017 -

Els de l’Horta Sud, habitualment de roig i negre, van jugar de groc per a que es distingiren els jugadors El CH Vila-real perd contra el H Alcasser a vint segons del final (28-30)

Gran partit el disputat al CTE, el CH Vila-real s’enfrontava al H Alcasser en partit de la jornada 21 de la lliga de 1ª Nacional Masculina grup E. Els d’Alcasser habitualment amb samarreta roig-i-negra, a indicació dels àrbitres va jugar amb petos grocs per a que es distingiren bé els jugadors. El jugadors d’Abel Rico després de 10 minuts van aconseguir empatar a 17 i a 18 gols. I la igualtat es va desfer paulatinament, a favor del CH Vila-real, al minut 47, l’equip guanyava 24-21.

La veritat és que el temps mort demanat pel tècnic alcasser li va anar bé i sis minuts més tard aconseguia l’empat a 25. Era el minut 53 i fins al final la igualtat i l’avantatge d’1 gol va ser alterna per als dos equips.

I així a dos minuts del final el matx estava empatat a 27 i faltant un minut ens vam trobar un 28-29 agònic.

Temps mort d’Abel per preparar un últim atac, i es va dissenyar un llançament de Sasa que quan semblava preparat per arribar es va produir un colp franc sobre el serbi, concretament sobre el braç de llançament, però que inexplicablement els àrbitres no van assenyalar i agafat el rebot per l’Alcàsser tres en contraatac contra el porter local David Gil. No al primer llançament per aturada de David, però sí al segon van marcar el 28-30, que tres segons després es tornava definitiu per la senyal acústica de final de partit.

La lluita és innegable per part del CH Vila-real i queden partits i algun propicis com les visites del Sant Joan, Nules i Mislata, però la igualtat és màxima i els rogets de la Plana Baixa lluiten cada partit siga qui siga el rival.

Diumenge a les 12’30, viatge fins a la pista Marni, contra un UD Levante Marni, difícil, i que es troba en 4ª posició.

Partits de la base

balonmano niños

Per altra part, magnífiques classificacions de l’Aleví Masculí, campió de lliga i de l’Aleví Femení que ha acabat en tercera posició, guanyant els últims quatre partits consecutivament, entre ells a l’Alqueries campió i a l’Onda A subcampió.