divendres, 22 de febrer, 2019  |  

- 4 octubre, 2018 -

Mari Parra. Candidata de Compromís per Vila-real Per què? Des que vam fer pública la candidatura de Josep Pasqual Sancho com a alcaldable a... Un projecte il·lusionant 

Mari Parra. Candidata de Compromís per Vila-real

Per què? Des que vam fer pública la candidatura de Josep Pasqual Sancho com a alcaldable a la ciutat per Compromís per Vila-real, moltes han sigut les persones que m’han preguntat el perquè de tornar a Vila-real, que si no estic a gust en la política autonòmica, res més lluny d’això! M’encanta la meua feina actual, però també vull aportar tot el que he aprés durant aquest temps en aquest projecte que Compromís proposa per a les properes eleccions. Un projecte encapçalat per Sancho al qual ens sumem persones amb perfils professionals i acadèmics diferents per formar un equip preparat, divers i amb força per poder gestionar les necessitats de la ciutat i de la ciutadania. 

El 2015 vaig entrar al govern amb els meus companys de partit i em vaig encarregar de la Regidoria d’Economia. En aquest temps, van ser moltes les tasques que vaig tenir l’oportunitat de gestionar i sempre gràcies a l’equip tècnic que ho feia possible. La il·lusió de poder recuperar les escoles taller per Vila-real i fer més gran el centre especial d’ocupació, que el nostre company Pasqual Batalla va crear, ha estat una realitat. En aquest any, vam crear l’observatori d’ocupació per a analitzar quin perfil de persones aturades teníem a la ciutat i poder crear així oportunitats que s’adaptaren a la realitat sociolaboral. Així vam crear un nou centre especial d’ocupació al CEAM Maria de Luna amb l’objectiu de donar-li ús a un espai tancat fins al moment i vam homologar el centre per poder formar persones aturades en cuina, cambrers i agricultura ecològica. 

Al temps que feia un any d’estar de regidora, el partit em va demanar marxar com a directora general d’Internacionalització, un lloc que s’adaptava amb la meua formació i la meua experiència professional. Des del col·lectiu local del partit vam veure aquesta oferta com una oportunitat ja que em permetia continuar treballant per a la ciutat i per a la resta del país des de València i agafar experiència per poder tornar a Vila-real. Així ha estat, Vila-real ha comptat entre altres amb els programes T’Avalem on han participat 53 joves menors de 30 anys que treballaran a l’Ajuntament durant un any per poder tenir experiència professional, tres tallers d’ocupació on han pogut formar-se i treballar 67 persones, les ajudes a la modernització dels polígons industrials amb 3,1 milions i el programa ‘Comença a exportar’. A més, aquest temps com a directora general m’ha donat una visió completa de com funciona l’Administració i especialment les problemàtiques relacionades amb la meua Conselleria com és l’ocupació, la indústria, l’energia, l’emprenedoria, el comerç i la innovació. 

Ara és temps de tornar i de valorar totes aquestes coses en la nostra ciutat, per això quan Josep Pasqual Sancho em va demanar acompanyar-lo no ho vaig dubtar. Un equip il·lusionant que treballarà pel benestar de la nostra ciutat. 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *