divendres, 22 de febrer, 2019  |  

- 1 octubre, 2018 -

Josep Pasqual Sancho. Candidat a l’Alcaldia de Compromís per Vila-real Des del primer moment que se’m va proposar poder-me presentar com a cap de llista de Compromís... Un equip de primera

Josep Pasqual Sancho. Candidat a l’Alcaldia de Compromís per Vila-real

Des del primer moment que se’m va proposar poder-me presentar com a cap de llista de Compromís per Vila-real, vaig tenir clara una cosa: calia donar pas a la gent jove i formada, tant a aquells que estaven al si del nostre col·lectiu, com a la gent que mai ha estat en política, però que té molt a dir-ne. I la veritat, ha sigut molt fàcil triar el meu equip. Un equip compromés, preparat, treballador i multidisciplinari. En definitiva, un equip guanyador, del qual us parle a continuació.

La meua mà dreta, la número dos de la meua llista, és l’actual directora general d’Internacionalització a la Generalitat Valenciana i directora adjunta de l’IVACE, María Dolores Parra. Aquesta doctora en Economia, de 33 anys, va entrar amb mi a l’Ajuntament de Vila-real l’any 2015 i va revolucionar la Regidoria d’Economia, i clar, un any després, el conseller d’Economia Sostenible i Sectors Productius la va reclamar. María Dolores se’n va anar a València i, gràcies a la feina d’aquesta treballadora incansable, han arribat 3,5 milions d’euros al nostre poble per a millorar els polígons industrials, ha aproximat les polítiques de la Conselleria a la nostra indústria i, sobretot, ha aprés com funciona l’Administració autonòmica, fet que ha agilitat molts tràmits de l’Ajuntament. Definitivament, que María Dolores treballe al Consell ens ha beneficiat a tots els vila-realencs i vila-realenques. I ara, ha aplegat l’hora que Mari torne a casa i aplique tots els seus coneixements, tant professionals com polítics, per a fer que Vila-real avance en economia.

A l’altre costat, tinc a Santi Cortells, llicenciat en Traducció i Interpretació, que ara fa poc més d’un any va entrar a l’Ajuntament i que en aquest període tan curt ja ha aconseguit avanços molt importants en l’àmbit de la Normalització Lingüística i de les Tradicions. Com que no puc fer un resum exhaustiu de tot, diré el primer que em ve al pensament i que ha estat la fita més destacable en les darreres setmanes: gràcies a Santi Vila-real ja existeix en les xarxes socials. Han sigut moltes les patades que ha pegat, però ho ha aconseguit; per tant, no és casualitat que a hores d’ara hagem fet un pas tan important en aquest sentit (i els que ens queden). Ho repetisc, només porta un any a l’Ajuntament. Un home com ell és imprescindible, perquè fins que no aconsegueix allò que es proposa, no para!

La primera cara nova de la meua llista és Maria Fajardo. Possiblement molts de vosaltres encara no la coneixeu, però us puc assegurar que el que aquesta jove de 25 anys té per a aportar a la nostra societat deixarà marca. Han sigut els nostres joves els que l’han seleccionada, i ho han fet buscant el mateix que jo busque, la versatilitat, la solvència i el compromís amb les causes socials. Per això han seleccionat una jove graduada en Treball Social i Sociologia, militant des dels 16 anys, que ha participat activament en l’associacionisme estudiantil a la Universitat de València. Un fitxatge de 10 per a aquesta llista. De nou els nostres joves ens han sorprés, no us podeu imaginar l’orgull que sent dels meus Joves del País Valencià.

I seguim amb les cares noves. El número cinc és el meu company Pep Albiol, la formació del qual resumiré dient que és llicenciat en Humanitats i en ADE, ja que compta amb un currículum ben extens. És membre actiu de les AMPA de Vila-real, de SMARA i del Centre Excursionista, entre d’altres. Una persona amb una empatia i una qualitat humana molt difícil de superar. De fet, no va estar el dia de la seua ratificació en la llista electoral, perquè ara mateix està a l’Equador en un projecte de cooperació. Gent amb la seua formació i la seua qualitat humana és la que ha d’estar al capdavant de les nostres regidories, els polítics hem de tenir la vocació de servir el poble per a construir una societat més igualitària.

En el número sis portem una dona que des del dia que va xafar la seu de Compromís per Vila-real ens va revolucionar a tots, a base de treball, propostes i organització d’actes. Balma Llansola és llicenciada en Traducció i Interpretació i en Comunicació, i en aquests moments es dedica a la docència, com a professora de secundària d’Anglés. Membre activa d’Escola Valenciana i de Dones amb Compromís, treballadora, intel·ligent, sensata…, no hi ha prou adjectius per a descriure-la. Definitivament, serà una gran regidora.

Jaume Moreno serà el número set de la llista. És informàtic i comercial jurídic en connexions elèctriques. Fortament relacionat amb el món de l’esport, és delegat provincial de la Federació d’Handbol del País Valencià i directiu del Club d’Handbol Vila-real. A més a més, actualment és el secretari comarcal del Bloc Nacionalista Valencià a la Plana Baixa. Ningú pot negar la seua implicació en el nostre projecte i, després de tants anys, ha decidit fer el pas per a ser regidor del seu poble. 

I, per últim (per ara), us presente a Esther Monzó. Aquesta vila-realenca, tot i la seua joventut, ja ha arribat ben lluny i s’ha convertit en vicedegana d’Infraestructures i Planificació Estratègica de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de l’UJI. És professora titular de Traducció i Interpretació i una lluitadora feminista incansable. Ara és l’hora que aquesta vila-realenca pose els seus coneixements al servei del seu poble.

No us desvele més sorpreses per ara, però us garantisc que tenim un equip de primera, preparat per a assumir l’Alcaldia de Vila-real, amb formació, experiència, joventut, frescor i sobretot multidisciplinarietat, preparat per a dirigir totes les àrees del nostre consistori. Confieu en nosaltres.

Google+
Whatsapp Telegram

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *