dilluns, 20 de maig, 2019  |  

- 14 febrer, 2019 -

Jaume Moreno. Candidat de Compromís per Vila-real. L’altre dia un amic de l’esport em va comentar: “Ja va per a tres els anys que... Tres anys sense el pavelló Llorens

Jaume Moreno. Candidat de Compromís per Vila-real.

L’altre dia un amic de l’esport em va comentar:

“Ja va per a tres els anys que estem sense el pavelló Campió Llorens.

El dèficit d’instal·lacions esportives en ple segle XXI i amb una població de 50.000 habitants, és difícil d’entendre. 

La falta d’instal·lacions ha arribat a col·lapsar els clubs locals en les seues activitats diàries i competicions setmanals. 

Aquest hivern alguns dies han sigut especialment freds (pel fort vent en ratxa) i ha obligat diversos equips que entrenen en l’exterior (sobretot de xiquetes i xiquets) a suspendre els seus entrenaments. 

La falta d’instal·lacions, també margina col·lectius més vulnerables: persones majors, xiquetes i xiquets que no tenen una instal·lació esportiva prop de casa i que deixen de practicar esport. També obliga a incòmodes desplaçaments urbans amb el consegüent cost mediambiental.

Quan estarà el nou pavelló Llorens?
Mentre arriba aquest moment, continuarem entrenant i jugant a l’exterior contra el vent, contra el fred i contra els elements”.

I li vaig dir:
“Des de Compromís som plenament conscients del problema. La solució que s’ha donat no és l’adequada per a la totalitat dels veïns de Vila-real.

Sabem com solucionar-ho. 

Una possible solució seria un pla d’actuació a l’estil d’Edificant fet en els centres educatius i  promogut per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana.

Hi ha d’altres.

Compromís amb només quatre regidors, ha demostrat la seua responsabilitat, la capacitat de gestió i administració de recursos, encara que no isquem en la foto.

Per exemple que Facebook i Microsoft Bing Maps fiquen per fi el topònim de Vila-real correctament. Són detalls que la gent ja es dóna compte”.

Amb aquesta resposta li vaig ensenyar que en Compromís veiem els problemes com ell. 

Volem conéixer de primera mà totes aquestes inquietuds, perquè des de Compromís som com tu, valents i amb ganes de millorar Vila-real.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *