dissabte, 23 de març, 2019  |  

- 24 desembre, 2018 -

Mari Parra. Candidata de Compromís per Vila-real.  Ja estem en Nadal. Una època molt entranyable per a compartir més temps amb família i  amics,... Temps d’apostar per l’economia local

Mari Parra. Candidata de Compromís per Vila-real. 

Ja estem en Nadal. Una època molt entranyable per a compartir més temps amb família i  amics, entre nadales i torrons. Temps de gaudir d’algunes de les tradicions més arrelades com es la de fer-nos regals. 

És per aquest motiu que aquest període és un dels més importants de tot l’any per al sector comercial. De fet, aquests dies tant els comerços, com el sector hostaler reforcen les seues plantilles. I és que, gaudir de més temps lliure i alguns festius fa que molts isquem fora amb més freqüència a esmorzar, dinar i sopar i també a fer compres, eixos regals tan importants per a les trobades familiars, per als amics invisibles i, com no, per als més menuts de la casa, que gaudeixen amb una especial intensitat aquests moments. 

Per això, és molt important que tots siguem més conscients que mai, a l’hora de fer les nostres compres, d’apostar per fer un consum amb trellat, perquè sobretot és temps d’ajudar a qui ho necessita, i de dur a terme accions amb significat i valor afegit, sobretot si volem reflexionar sobre el vertader esperit del Nadal.  En aquest sentit, des de Compromís hem estat i estem sempre al costat del comerç local i així ho demostrem amb cada acció que emprenem des de les nostres regidories a l’Ajuntament de Vila-real. Una simple mostra és la III Trobada d’Artesans organitzada pel company Josep Pasqual Sancho fa escassament una setmana, que va donar una oportunitat als artesans locals que treballen amb productes reutilitzats, reciclats i sostenibles. Productes fets amb estima, de quilòmetre zero i amb un important valor a l’hora de demostrar el suport a la nostra gent i també al medi ambient, perquè viure un Nadal sostenible sí és possible. 

Així, reiterem que la millor opció aquests dies és fer les compres al nostre comerç, que ens ofereix l’atenció i l’assessorament humà i cara a cara que no ens ofereix la modalitat virtual. No obstant això, el comerç de Vila-real també està a un clic, gràcies a Vilatenda, una opció adaptada al segle XXI, però amb tot el valor afegit que ens ofereix comprar al nostre poble, sense agafar el cotxe, sense embussos i sense cap inconvenient en cas de tindre qualsevol problema. Ara, més que mai, ajudem al nostre barri, vertebrem la nostra societat. Aquest Nadal, comprem al comerç de proximitat. Més economia per a Vila-real. 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *