dijous, 23 de maig, 2019  |  

- 20 novembre, 2018 -

Jaume Moreno. Candidat de Compromís per Vila-real.  Fa unes setmanes, en un acte esportiu institucional amb esportistes de quasi totes les disciplines, vaig tenir... Mulla’t per Vila-real 

Jaume Moreno. Candidat de Compromís per Vila-real. 

Fa unes setmanes, en un acte esportiu institucional amb esportistes de quasi totes les disciplines, vaig tenir una conversa amb Maria, una jove esportista de Vila-real, que se’m va acostar i em va dir: 

“Senyor, vosté que porta trage i corbata ha de ser algú important i volia saber si poden fer alguna cosa per a millorar la nostra situació esportiva a Vila-real. Hem de jugar els nostres partits com a locals fora de Vila-real, concretament a Orpesa, perquè les instal·lacions d’ací no compleixen amb els requisits federatius”.

Després d’escoltar-la atentament i interessar-me per la seua situació, li vaig dir que per ara no tenia possibilitats d’ajudar-la, però que l’entenia. Ara el que sí que puc fer és reivindicar el seu testimoni.

La petició de Maria no és una situació aïllada. Algunes entitats i associacions de Vila-real estan recorrent a plataformes com change.org i similars, per a evidenciar aquestes manques i deficiències i obtenir solucions: atendre les seues necessitats de noves instal·lacions i d’un correcte manteniment de les ja existents. 

L’Administració ha de tenir clar el que hauria de ser una instal·lació esportiva pràctica, multifuncional i de barri. Fan falta noves instal·lacions esportives i recuperar altres espais. Sense oblidar-se d’optimitzar les actuals i mantenir-les en perfecte estat.

Ara, Maria, la jove que us comentava al principi, els signants de les plataformes digitals, i tot aquell veí que ho desitge té en Compromís una ferramenta a la seua disposició:

Des de Compromís per Vila-real hem començat la campanya ‘Mulla’t’, que ens portarà a diferents espais de la ciutat al llarg dels mesos de novembre i desembre. Sense anar més lluny, aquest divendres 23 estarem a la plaça de Sant Ferran des de les 16.30 hores. Però sabem que els veïns i veïnes no sempre ens poden acompanyar per a comentar allò que necessiten en persona, motiu pel qual hem habilitat una adreça electrònica perquè tothom ens puga fer arribar les seues propostes: mullat.2019@gmail.com

Envieu les vostres idees i propostes i, juntament amb les nostres, les concretarem en el programa electoral del 2019 per a seguir treballant en la millora de la ciutat i en un objectiu primordial: aconseguir una millor qualitat de vida per a totes i tots els veïns. Som com tu, volem escoltar-te activament i col·laborar conjuntament, és l’objectiu de «Mulla’t». Les polítiques i els valors han d’estar amb les persones, és l’essència de Compromís. 

Per això, ara més que mai, Mulla’t per Vila-real.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *