dijous, 23 de maig, 2019  |  

- 23 abril, 2019 -

Josep Pasqual Sancho. Candidat a l’Alcaldia de Compromís per Vila-real. Després d’haver gaudit d’uns dies en família i en mig d’aquesta atípica campanya electoral,... La importància del respecte en campanya

Josep Pasqual Sancho. Candidat a l’Alcaldia de Compromís per Vila-real.

Després d’haver gaudit d’uns dies en família i en mig d’aquesta atípica campanya electoral, plena de dies festius, hui hom haurà pogut veure en premsa, a les xarxes socials i, com no, al carrer, que alguns s’han dedicat aquests dies a destrossar i causar danys en el material de campanya del PP de Vila-real. 

No som del mateix color polític i tenim idees radicalment oposades, però crec que som del mateix pensar: en democràcia no té cabuda cap actitud com la demostrada per aquells que s’han dedicat a destrossar un treball d’un partit que mereix el respecte de tots els ciutadans i ciutadanes, estiguem d’acord o no amb la seua ideologia. Perquè cada partit i cada militant sap quant costa de gestionar i aconseguir tot aquest material. 

Afortunadament, podem parlar d’un comportament aïllat, que no representa ningú i que ens fa avergonyir-nos com a societat. Però, sobretot, ens ha de fer reflexionar sobre la importància del respecte. Un respecte que ha d’existir sempre, però especialment en campanya electoral, ja que és un moment delicat en què els ciutadans han de pensar molt bé a quin partit van a votar i ho han de poder fer amb llibertat.

Com a cap de llista de Compromís a les eleccions municipals rebutge contundentment qualsevol tipus d’acte vandàlic contra la publicitat electoral al carrer. A tots ens pot passar. Avui ha sigut el PP, però també li pot passar a Compromís. En eixe cas, també em pregunte: què passarà quan siguem nosaltres els afectats? Hi haurà la mateixa contundència a l’hora de denunciar? Tenint en compte que els partits que ara mateix estem representats a l’Ajuntament tenim la democràcia al nostre ADN, no tinc cap dubte que així serà. 

Perquè les idees es defensen amb la paraula, els actes vandàlics sobren a Vila-real. Per això, Compromís continuarà lluitant per una societat més lliure, més justa, més conscient de la seua pròpia realitat i més respectuosa amb la diversitat i els drets de tothom.

 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *