dissabte, 23 de març, 2019  |  

- 10 desembre, 2018 -

Josep Pasqual Sancho. Regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic de Compromís per Vila-real i candidat a l’alcaldia.  La setmana passada la portaveu del Partit... En política, no tot val

Josep Pasqual Sancho. Regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic de Compromís per Vila-real i candidat a l’alcaldia. 

La setmana passada la portaveu del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, demanava al Govern Central que protegira els cítrics de Castelló, davant les pèrdues que pateixen els productors per l’entrada de taronges de Sud-àfrica amb total llibertat. Aquesta decisió, que ve d’Europa, es va votar ara fa dos anys i, per desgràcia, va eixir endavant. 

I perquè isquera endavant feien falta vots a favor, els que van emetre, entre d’altres, eurodiputats del nostre país, nou d’ells del PP, l’equip popular. Llavors, hi ha alguna cosa que no quadra, veritat? Perquè ara la mateixa portaveu de tots aquells que van votar a favor de l’entrada dels cítrics sud-africans reclama ara a Madrid que ho frene. La hipocresia personificada, que sempre ix a relluir amb més contundència quan s’arrimen les eleccions, com és el cas. Però, molt d’ull, el PSOE no es va quedar curt, ja que durant aquesta votació, crucial per al camp valencià, tots els seus eurodiputats van votar abstenció.  

Ens ho jugàvem tot, però la senyora Bonig no va ser capaç d’agafar als seus companys de partit i pressionar-los perquè, com a mínim, els representants estatals votaren en contra. Era en eixe moment quan els eurodiputats havien d’intentar fer pressió als seus partits a Europa per tal de tombar-ho. Però no, en aquell moment van decidir fer el que a ells els va vindre en gana, els van donar completament igual els llauradors valencians que ja preveien que seria una decisió catastròfic per a la venda del nostre producte citrícola. I ara h paguem tots.

No vam veure a la senyora Bonig, tampoc, exigir-li al llavors president d’Espanya i del Partit Popular, Mariano Rajoy, que protegira els nostres cítrics. Ara la senyora Bonig vol agafar la bandera de defensa dels interessos valencians i, per desgràcia per a ella, ja no cola. Els llauradors i llauradores saben qui és qui a Europa, i li assegure, senyora Bonig, que tenen clar que vostè ni representa al poble valencià ni als seus cítrics.

L’única garantia de defensa dels interessos valencians és la de Compromís, ho vam demostrar a la Unió Europea i ho demostrem dia rere dia amb les nostres polítiques al Consell, al Congrés i al Senat. Des de Compromís estarem sempre al costat de la nostra terra i la seua gent. Nosaltres els vam fer fora del Govern de la Generalitat, nosaltres vam ajudar a fer-los fora del Govern de Madrid i nosaltres seguirem defensant a capa i espasa els interessos valencians front als seus interessos partidistes.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *