divendres, 26 de abril, 2019  |  

- 20 març, 2019 -

Adrián Casabó Martín. Coordinador General de Comunicació PP Vila-real.  Fa uns dies el candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Vila-real, Héctor Folgado, organitzava una... A les xarxes socials i a peu de carrer

Adrián Casabó Martín. Coordinador General de Comunicació PP Vila-real. 

Fa uns dies el candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Vila-real, Héctor Folgado, organitzava una trobada amb els seus amics de Facebook per a compartir propostes que s’integren al projecte de canvi per a la nostra ciutat a partir del 26 de maig. La convocatòria, que va ser un èxit, va fer evident el treball que des de l’oposició hem fet la gent del Partit Popular tant a les xarxes socials com als diferents carrers i barris de la ciutat, al costat dels nostres veïns.

No ho fem sols ara que s’apropen les eleccions, sinó que hem anat fent-ho els últims quatre anys. Hem estat presents a les xarxes socials, on han sigut molts els veïns que al no trobar resposta i de vegades ni tan sols atenció en l’equip de govern socialista, han acudit al Partit Popular per a expressar les seues inquietuds, queixes o suggerències. Aquests canals s’han tornat essencials perquè el projecte que encapçala Héctor Folgado siga conegut i compartit per molts vila-realencs, que troben serioses dificultats per informar-se d’allò que planteja el PP en els canals d’informació tradicionals. 

Però també hem estat a peu de carrer, allí on hi havia un problema, acompanyant a col·lectius o veïns que necessitaven que algú alçara la veu amb ells quan l’alcalde i l’equip de govern miraven cap a un altre costat per evitar afrontar els problemes. Ho hem fet quan el govern autonòmic de PSOE i Compromís decidia llevar l’atenció primària del centre de salut de Torrehermosa, també per posicionar-nos al costat dels nostres llauradors o per a defensar la llibertat dels pares per a elegir el centre educatiu on volen que estudien els seus fills. Hem estat a peu de carrer aquests quatre anys i, tot i que a algú els molesta, ho seguirem fent.

 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *