Dijous, 28 de Març, 2024  |
El Villarreal va meréixer guanyar el partit enfront del Getafe, encara que a última hora va estar a punt de perdre’l (1-1)

Arran de l’empat, els groguets van buscar la remuntada, però no van trobar l’encert per a materialitzar-la.

El Villarreal guanya al Rennes i acaba primer de grup i es fica en els huitens de l’Europa League (2-3)

Primers de grup a Europa! El Villarreal va guanyar a França al Stade Rennais (2-3) i va traure el bitllet directe per als huitens de final de la UEFA Europa League, evitant així jugar la ronda de ‘play-off’ el mes de febrer davant els conjunts caiguts de la fase de grups de la Champions League. Gerard Moreno, Ilias Akhomach i Dani Parejo aconseguixen els gols del triomf per a l’equip de Marcelino

El Villarreal arranca un punt en la seua visita al Sevilla en un partit amb polémica arbitral final (1-1)

José Morales va neutralitzar el gol dels locals només un minut després el marcat per Kike Sales

Panathinaikos FC, un gegant grec per a inaugurar l’Europa League

El Villarreal es mesurarà al conjunt atenés el dijous, a partir de les 18.45 hores, en l’Estadi Olímpic d’Atenes

Capoue: “Anem pel bon camí”

El jugador groguet assegura que el grup està motivat i en un bon moment

Álex Baena, convocat per la Selecció Espanyola Absoluta

El migcampista groc defensarà per primera vegada la samarreta de la Selecció Espanyola Absoluta en els dos pròxims classificatoris contra Geòrgia i Xipre

Un Villarreal gris i amb distraccions rep un gran esglai mortal del Real Betis a La Cerámica en el minut 96 (1-2)

Inici amb derrota (1-2). El Villarreal va caure en el debut de lliga davant el Real Betis. Els grocs no van tindre el seu millor dia davant els bètics, que van trobar el segon gol -obra de Willian José- en el temps afegit, quan semblava que els gols d’Ayoze i Cuenca servien per a repartir-se el botí en La Ceràmica. El pròxim encontre será divendres que ve al camp del Mallorca (19.30 hores)

El vila-realenc Michel Jaramillo, convocat amb la selecció en els Jocs Olímpics de talles baixes

El campionat s’està celebrant a Alemanya i el combinat espanyol ja està disputant la fase de grups contra Canadà, Estats Units i Austràlia

El Villarreal tanca la temporada amb un empat enfront de l’Atlètic de Madrid (2-2)

Nicola Jackson va signar un nou gol i el jove Jorge Pascual Medina va posar la igualada en el minut 95

El Villarreal finalitzarà cinquè després de caure davant el Rayo Vallecano (2-1)

L’equip de Quique Setién va reaccionar tard i el gol de Lo Celso no va servir per a res

Nicola Jackson signa la victòria del Villarreal davant el Cádiz en La Ceràmica (2-0)

Extraordinària actuació del senegalès que acumula 11 gols en el present campionat lliguer

El Villarreal assalta Montilivi després d’una excelsa actuació del davanter senegalés Nico Jackson (1-2)

El Submarí va véncer al Girona amb els gols de Yeremy Pino, que va avançar als grocs en el minut 9, i Gerard Moreno, que va trencar l’empat en el minut 93 per a donar-li els tres punts als grocs que certifiquen la seua presència en l’Europa League la pròxima temporada. Així, a falta de tres partits per al final de la competició, el Villarreal lluitarà amb la Real Sociedad per la quarta plaça que dona accés a la UEFA Champions League

El Villarreal llueix i goleja a l’Athletic a La Ceràmica (5-1)

Gols per partida doble de Álex Baena i Nicola Jackson, més un altre en pròpia portería signat per Paredes per a redonir el marcador

El Villarreal suma un contundent triomf davant Osasuna al camp del Sadar (0-3)

El conjunt de Quique Setién va superar al seu rival en un partit seriós i molt contundent per part dels groguets

Un Villarreal gris i descastat cau eliminat pel Anderlecht en la Conference League (0-1)

El Villarreal es va acomiadar d’Europa. El conjunt groc va caure per la mínima davant el RSC Anderlecht (0-1)

El Villarreal s’exhibeix amb un fantàstic segon temps al Cartagonova (1-5) i aconsegueix els vuitens de la Copa

L’equip de Quique Setién va superar amb contundència al FC Cartagena (1-5) i obté el seu bitllet per als huitens de final de la Copa del Rey