Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
Injust empat fora de casa del CH Vila-real en el derbi contra el CD BM Castellón (27-27)  Injust empat fora de casa del CH Vila-real en el derbi contra el CD BM Castellón (27-27)

- 21 Març, 2018 -

El Club Handbol anuncia la celebració del Campus de Pasqua del 3 al 6 d'abril al CTE per a menors de 5 a 13... Injust empat fora de casa del CH Vila-real en el derbi contra el CD BM Castellón (27-27)

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

Injust empat del Vila-real que va dominar tota la primera part, (11-15) al descans. I que fins passat l’equador de la segona part no va començar a equilibrar-se. L’empat a 23-23 va arribar a nou minuts del final. Però encara el Vila-real va anar sempre per davant un gol, i així a un minut del final, amb 27 – 27 i amb possessió de baló l’haguera pogut guanyar. Un bon llançament de Sasa, col·locat, a mitja altura i que semblava seria gol, el porter local va fer un rectificat en l’aire i va aturar el baló, quedant-se amb un empat. Pel Castelló li suposa la permanència no matemàtica però si de facto i pel Vila-real és positiu perquè el punt fa eixir als rogets de la última plaça i pot donar la salvació a final de temporada.

I una pena perquè els de Toni Malla van ser molt superiors als de la capital.

Incidir sobre el diferent raser de la parella arbitral ja que només els nostres van patir exclusions (tres i una roja) i el CD BM Castellón zero; essent un partit dur, intens i amb molt de contacte per part dels dos equips.

En línies generals els rogets van estar sòlids en defensa, i solucionant molt bé totes les modificacions defensives que presentava el Castelló. Destacar la bona feina de tot l’equip però, especialment, el partit de Daniel Rustarazo, un gran fitxatge i el d’Àlex Guimerà amb els seus 13 gols.

Captura de pantalla 2018-03-21 a las 14.41.53Pel CH Vila-real van jugar: David Gil (9 aturades), Samuel Bou (2 aturades) i David Bueno. Àlex Guimerà (13), Alejandro Alfonso (4), Daniel Rustarazo (2), Sasa Djukic (2), Hèctor Collazos (1), Youcef Haddallah (1), Marc Carda(1), Pablo Melo (1), Aaron Garcia (1), Nahuel Cada (1), Paco Reina, Carlos Sánchez i Joan Mateu.

Oxigen per afrontar els pròxims encontres i seguir amb la línia ascendent de joc, i el més important ja estant fora de la zona de descens. La setmana vinent partit contra el BM Elda en Vila-real, difícil com tots els partits que queden però la victòria és possible.

El Club Handbol local anuncia la celebració del seu Campus de Pasqua del 3 al 6 d’abril al CTE de 9.20 a 13.15 hores, destinat a xiquets de 5 a 13 anys. Es pot demanar informació i o realitzar les inscripcions en direcciotecnica@chvila-real.com o per telèfon en el 651 948 025 o el 690 082 504.