dijous, 23 de maig, 2019  |  
La I Trobada Multicodi reuneix a experts de huit disciplines a la Uned al voltant de la paraula La I Trobada Multicodi reuneix a experts de huit disciplines a la Uned al voltant de la paraula

- 14 març, 2019 -

La conferència que ha impartit Amelia Valcárcel ha conclòs la sessió que ha conduït Gema Font La I Trobada Multicodi reuneix a experts de huit disciplines a la Uned al voltant de la paraula

La conferència que ha impartit Amelia Valcárcel ha conclòs la sessió que ha conduït Gema Font

Vila-real Informació

Vila-real ha acollit la primera Trobada Multicodi, que se celebrarà a la sala d’actes de la UNED i comptarà amb huit experts de diferents disciplines. 

Adjuntem imatges de la inauguració de la I Trobada Multicodi, un fòrum multidisciplinari que té lloc a la UNED de Vila-real i que té com a punt en comú la paraula. A la inauguració ha assistit el regidor de Congressos, Diego A. Vila, entre altres membres de la corporació municipal. 

DSC09279La jornada ha comptat amb el consultor i escriptor Enric Lladó, que ha oferit la conferència ‘Sobre els EMC: La grandesa d’allò invisible’, l’arquitecte i divulgador Jaime Buhigas, sota el títol ‘El codi de la Geometria Sagrada’, la biòloga i doctora en Neurociència Oihane Abiega, amb ‘El llenguatge de la vida’,  ‘La Paraula en la Bíblia’, a càrrec del doctor en Filosofia i diplomat en Teologia, Jaume Vilarroig Martín, i el llicenciat en Exegesi bíblica, Juan Carlos Vizoso Corbel. També ‘El codi de la Violència, la Pau i els seus aprenentatges’, del mestre d’Arts Marcials i escriptor Bruno Orozco. L’indiòleg i orientalista Fernando Díez abordarà ‘El llenguatge del Sitar’, que serà una xarrada-concert i la conferència de cloenda, a càrrec de la catedràtica de Filosofia Moral i Política Amelia Valcárcel.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *