Divendres, 29 de Març, 2024  |
Ariana Gómez es bat amb millors atletes de la Comunitat i obté la 3a plaça absoluta Ariana Gómez es bat amb millors atletes de la Comunitat i obté la 3a plaça absoluta

- 14 Gener, 2019 -

Laia Ayet guanya la prova de llançament de martell i és 3a al llançament de disc en el campionat provincial Ariana Gómez es bat amb millors atletes de la Comunitat i obté la 3a plaça absoluta

Laia Ayet guanya la prova de llançament de martell i és 3a al llançament de disc en el campionat provincial

Durant el cap de setmana els i les atletes de Club Atletisme Vila-real han participat en nombroses competicions on han tingut molt bones actuacions i resultats.

Dissabte va tindre lloc al Palau Velòdrom Lluis Puig de València el Campionat Autonòmic de proves combinades absolut, Sub23 i sub20. Ariana Gómez va prendre part en una categoria més alta que la seua on es va poder batre amb les millors atletes de la Comunitat Valenciana. Va poder millorar en tres de les cinc proves i va aconseguir fer-se amb la 3a plaça absoluta. Les seues marques van ser 10.55 en 60 metres, 1,58 en salt d’alçada, 6,96 en llançament de pes, 5,01 en salt de llargada i 3:15:11 en 800mll. El total va sumar 2.457 punts aconseguint així la medalla de bronze.

Campionat Autonòmic de MarxaPepa marxa

La marxadora del club Pepa Soria es va desplaçar fins a la localitat valenciana de Burjassot on es va cel·lebrar el Campionat Autonòmic de marxa en ruta. L’atleta de Vila-real va aconseguir millorar la seua marca personal sobre una distancia de 5km (34:28) aconseguint la 13a posició en una dura prova com és la marxa.

Campionat provincial Sub12, Sub14 i Sub16

provincialA destacar l’actuació de Laia Ayet que va guanyar la proba de llançament de martell i 3a al llançament de disc. Noemí Bou aconseguia la 4a posició al llançament de martell i 8a als 60 metres llisos on també van participar Gràcia Peris, Ana Martí i Maria Moner. Aitana Segura es va fer amb la 5a posició al llançament de disc. També van poder demostrar el seu talent Dídac Marzà al triple salt. Pau Serrano, David Marín, Iris López i Julia Balaguer en 60 metres llisos. Iris López en llançament de pes que aconseguia fer-se amb la 5a posició.