Dimecres, 24 d'Abril, 2024  |
El Villarreal es complica la vida en els últims metres i el Llagostera li signa un empat (0-0) El Villarreal es complica la vida en els últims metres i el Llagostera li signa un empat (0-0)

- 10 Setembre, 2017 -

L'equip de Calleja va dominar però potser li va faltar precisió perquè va fallar massa ocasions de gol El Villarreal es complica la vida en els últims metres i el Llagostera li signa un empat (0-0)

L’equip de Calleja va dominar però potser li va faltar precisió perquè va fallar massa ocasions de gol

El Villarreal B va sumar un punt davant la UE Llagostera, però va merèixer tres. El filial groc va desaprofitar una gran quantitat d’ocasions de gol a causa de la seua falta de punteria. El conjunt català es va mostrar ferm en defensa, encara que el Mini Submarí va ser superior. L’equip de Javi Calleja segueix invicte en una espectacular arrencada de temporada, després de sumar tres victòries i aquest empat.

En la primera part, el Villarreal B va tenir fins a cinc oportunitats. Primera Dalmau va cabotejar fora i poc més tard Franco Acosta va rematar de xilena. Ambdues ocasions es van anar fora. La millor ocasió d’aquest acte va estar en la bota esquerra de Dani Raba. El de Santander va realitzar una excepcional paret amb Dalmau, però el seu posterior tret ho va detenir Marcos amb seguretat.

Abans que es complira la primera mitja hora, dues ocasions més. Primer Roger no va resoldre un aldarull en l’àrea i minuts més tard Raba va disparar massa croat.

En la segona part, la tònica del partit no va canviar. El Villarreal B va dominar la possessió de la pilota i va ser acumulant oportunitats. Les més clares van arribar amb centres a l’àrea i dues rematades de cap, un de Simón i un altre de Franco Acosta. Quan el partit agonitzava, amb el Villarreal B bolcat sobre l’àrea rival, van arribar les dues últimes. Primer Dalmau va disparar alt i ja en l’últim sospir Miguelón va xutar desviat en immillorable posició davant la desesperació de la graderia groga.

El pròxim partit del Villarreal B serà el diumenge 17 de setembre davant l’Alcoià en El Collao (18.00 hores).

0- Villarreal B: Diego Fuoli; Miguelón, Roger, Juan ‘Ibiza’, Franquesa (Quintinllà, m. 70); Raba, Ramiro, Imanol, Cedrés (Simón, m. 57); Franco Acosta (Morlanes, m. 79) i Dalmau.

-0- Llagostera: Marcos; Javi Chica, Lucas Viale, Esteban, Maynau; Chele, Pol Gómez, Pitu (Ayala, m. 65), Moha; Marc Carbó (Maymí, m. 81) i Toni Gabarre (Gavilán, m. 73).

Àrbitre: González González (C. Balear). Groga als locals Cedrés, Dalmau i Simón Moreno; així com als visitants Marcos, Javi Chica, Chele, Pitu, Toni Gabarre i Ayala.

Incidències: Mini Estadi, davant uns 700 aficionats.