dijous, 26 de abril, 2018  |  
Un nou centre cívic per a tots Un nou centre cívic per a tots

- 23 gener, 2017 -

Gemma Gil. Regidora de Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Vila-real. El centre cívic María de Luna, un espai amb 900 metres quadrats i on... Un nou centre cívic per a tots

Gemma Gil. Regidora de Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Vila-real.

El centre cívic María de Luna, un espai amb 900 metres quadrats i on actualment es troba la Regidoria de Participació Ciutadana, vol ser per als propers anys un espai cultural i polifuncional.

Un nou espai obert a propostes dinàmiques i creatives pensades per a tota la ciutadania. Àmpliament projectat per a no viure d’esquenes al que passa en la ciutat.

Hem de parlar de futur i dotar de contingut efectiu el centre, necessitem il·lusió i crítiques constructives, no destructives o criticar per criticar com s’ha caracteritzat sempre la vella política.

Estem en un període on hi ha hagut un canvi generacional de polítics amb propostes fresques i renovades, que pensa i escolta els seus veïns i veïnes abans de programar o planificar un projecte.

Per tant, María de Luna vol obrir les seues portes per a ser l’espai cultural i social dels vila-realencs i vila-realenques i des de Compromís per Vila-real volem anar de la mà amb tots vostès. Esperem que aquest ambiciós projecte siga una realitat enguany. Prompte, més notícies!

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *