divendres, 22 de febrer, 2019  |  
Fornals, triat per la seua afició com a guanyador del premi Jugador Cinco Estrellas de gener Fornals, triat per la seua afició com a guanyador del premi Jugador Cinco Estrellas de gener

- 12 febrer, 2018 -

Els seguidors del Villarreal ha triat al '8' com el millor del mes passat, quan el migcampista castellonenc va estar a un gran nivell Fornals, triat per la seua afició com a guanyador del premi Jugador Cinco Estrellas de gener

Vila-real Informació

Pablo Fornals ha sigut triat per la seua afició com a guanyador del premi Jugador Cinco Estrellas de gener, gràcies al seu excel·lent rendiment. El migcampista ha sigut el més votat pels afeccionats de l’equip groc, raó per la qual s’ha portat aquest guardó. Aquest premi està impulsat per Mahou, patrocinador del club groc.

El ‘8’ del Submarí s’ha mostrat molt agraït per aquest reconeixement: “Estic agraït a l’afició per votar-me i per reconèixer el treball de tot l’equip. Vam fer un gran mes de gener i potser la victòria en el Santiago Bernabéu va ser un moment clau. Estic molt orgullós d’haver marcat aqueix gol històric per al Villarreal CF”.

La dinàmica d’elecció del Jugador Cinco Estrellas és senzilla. Els afeccionats voten a través de Twitter al millor jugador del seu equip de cada mes. Per a fer-ho de forma correcta, els usuaris que vulguen votar han de tuitejar el nom del seu futbolista triat amb el hashtag #Jugador5EstrellasCVF en el termini que es determine per a arreplegar els vots. Quan es tanca el període per a votar es fa el recompte que determina al guanyador.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *