dissabte, 23 de març, 2019  |  
Folgado acusa Benlloch d’aplicar “una transparència a la carta” amb la Intermodal Folgado acusa Benlloch d’aplicar “una transparència a la carta” amb la Intermodal

- 30 agost, 2017 -

El PP diu que aquesta “opacitat” implica que l'alcalde ha sigut còmplice de la farsa de PSOE i Compromís Folgado acusa Benlloch d’aplicar “una transparència a la carta” amb la Intermodal

El PP assegura que aquesta “opacitat” implica que l’alcalde ha sigut còmplice de la farsa de PSOE i Compromís

Vila-real Informació/Soumaia Nejjar

El Partit Popular de Vila-real ha mostrat avui el seu malestar i la seua preocupació davant “l’actitud dictatorial de l’alcalde de Vila-real amb l’oposició que són representants públics triats pels veïns”. El portaveu del PP, Héctor Folgado, ha criticat que José Benlloch no vol facilitar “els informes favorables que van dir que tenien d’empreses del sector del taulell, d’associacions com ASCER, d’institucions com l’UJI i la UOC i de localitats veïnes que suposadament recolzaven la ubicació de l’Estació Intermodal a Vila-real, a més de la documentació tramitada per la Taula d’Experts que havíen creat amb personal tècnic de l’Ajuntament i dirigida pel regidor de Territori, Emilio Obiol. Avui dia no sabem que ha entregat Vila-real per a convèncer a les comissions que decidiran on anirà la infraestructura, ja que quan preguntem l’alcalde assegura que ‘no li dóna la gana’ i que no té per què facilitar la documentació demanada”.

Folgado assegura que “Benlloch aplica una transparència a la carta” és a dir “només quan li interessa”, ja que no sols no ofereix informació als grups de l’oposició, sinó tampoc als veïns”. Per al PP, aquesta “opacitat” implica que l’alcalde no ha fet res i ha sigut còmplice de la farsa de PSOE i Compromís per a situar la infraestructura a Castelló i que no tinga un efecte negatiu electoralment. “Fa un any Ximo Puig va reconéixer en un desdejuni la seua preferència per Castelló per a albergar la intermodal i Benlloch no ha fet més que fer-nos creure que continuaven en la ‘lluita’ per l’estació quan el final de la pel·lícula que el sabem”, ha lamentat Héctor Folgado.

Per altra banda, els populars també han acusat José Benlloch de “vetar l’accés a les factures a diferència del que estan fent la resta d’alcaldes. Tant és així que fins al Tribunal de Comptes li ha hagut d’investigar en negar-se a facilitar les factures de menús pagats amb diners públics. Benlloch és l’únic alcalde que declara expedients secrets perquè l’oposició no puga accedir a la informació i, ara, també es nega a oferir informació sobre el treball que ha realitzat per a defensar que Vila-real comptara amb l’estació intermodal”, conclou Folgado.

 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *