Divendres, 29 de Març, 2024  |
El Villarreal B derrota al Barcelona B amb doblet de Simón Moreno El Villarreal B derrota al Barcelona B amb doblet de Simón Moreno

- 10 Març, 2019 -

Els vila-realencs acumulaven set jornades sense aconseguir un triomf i en aquesta ocasió van superar a un rival que va tindre molta possessió de... El Villarreal B derrota al Barcelona B amb doblet de Simón Moreno

Per fi va arribar el merescut premi. El Villarreal B es va retrobar amb la victòria després de sis empats consecutius en doblegar al Barcelona B en el Mini Estadi amb dos gols de Simón Moreno. El davanter de Huelva, ‘pichichi’ de l’equip, va avançar als grocs en el minut 8, el conjunt blaugrana va empatar per mitjà de Monchu (m. 37), però el Vila-real B es va portar els tres punts gràcies a una altra ‘diana’ de Simón ja en el 78’.

Malgrat les nombroses baixes, Miguel Álvarez va col·locar sobre el camp un onze de garanties. El tècnic de Jaén comptava fins a amb quatre absències per lesió (Lozano, Franquesa, Vila i Mario González) i altres tres en estar amb el primer equip (Chukwueze, Morlanes i Quintillà). Malgrat això, el Vila-real B va signar una excel·lent actuació.

El partit va començar amb alegria. Prompte va arribar el 1-0. Rubén Mesa va filtrar una fantàstica passada interior per a Simón Moreno, ell va encarar al porter en velocitat i li va superar amb un tret col·locat pel primer pal (m. 8).

El Barça B va aconseguir empatar en el 37’. El capità ‘culer’ Monchu va disparar des de la llunyania i la pilota va entrar com un obús en la porteria de Diego Fuoli (1-1).

Ja en la segona part arribaria el 2-1 definitiu, obra de nou de Simón Moreno. Va ser després d’una jugada col·lectiva espectacular. Lomotey va robar la pilota en la medul·lar, se la va passar a Rubén Mesa, est va contemporitzar prou perquè arribara Fran Álvarez per l’esquerra, li va cedir la pilota i est el va retornar al cor de l’àrea perquè Simón Moreno marcara (m. 78). Brutal.

Aquest resultat permet al Villarreal B acostar-se al lideratge del Grup III de Segona Divisió B, ja que l’Atlètic Balears va empatar en el camp de l’Ontinyent (1-1).

Precisament el conjunt balear, líder del grup amb un punt de diferència sobre els grocs, serà el pròxim rival del Villarreal B. Aquesta emocionant trobada es disputarà el diumenge 17 de març a partir de les 12.00 hores.

-2- Villarreal B: Fuoli; Andrei, Roger, Pepe, Edu Adell; Akale (Lomotey, m. 60), Ramón, Chuca (Fran Álvarez, m. 60), Iván; Rubén Mesa (Nikola, m. 86) i Simón.

-1- Barcelona B: Iñaki Peña; Wague, Araújo, Chumi, Miranda; Monchu, McGuane (Oriol Busquets, m. 90), Riqui Puig, Collado, Abel Ruiz (Mújica, m. 77) i Marveil (Kike Saveiro, m. 66).

Gols: 1-0. Min. 8: Simón. 1-1. Min. 37: Monchu. 2-1. Min. 78: Simón.

Àrbitre: Cid Camacho (C. Castella i Lleó). Va amonestar als visitants Riqui Puig i Araújo.