Divendres, 29 de Març, 2024  |
Martínez signa els dos gols del Villarreal B en el important triomf enfront l’Espanyol B (0-2) Martínez signa els dos gols del Villarreal B en el important triomf enfront l’Espanyol B (0-2)

- 26 Març, 2017 -

Els de Paco López van solucionar el partit en la primera part, assolint la segona victòria consecutiva  Martínez signa els dos gols del Villarreal B en el important triomf enfront l’Espanyol B (0-2)

Estava obligat a guanyar per a seguir somiant i així va ser. El Villarreal B va sumar un importantíssim triomf en les seues aspiracions per a lluitar pel play-off després de derrotar per 0-2 a l’Espanyol B amb un doblet de Carlos Martínez.

Els grocs, seriosos i molt perillosos en la primera part, es van avançar a la cambra d’hora amb un tant de Carlos Martínez, que va rebre una impressionant passada de Leo Suárez a l’esquena de la defensa per a avançar al filial.
Deu minuts després, Miguelón es colava en l’àrea blanquiblau i assistia a Carlos Martínez amb una passada arrere perquè el català, des del punt de penal, tornara a demostrar la seua capacitat golejadora amb el 0-2.
En la segona part, els de Paco López es van centrar a defensar el resultat davant un Espanyol que es va fer amb el control de la pilota, si ben els grocs van tornar a gaudir d’oportunitats de gol, però el marcador no es va moure.Fitxa tècnica:-0- Espanyol B: Andrés; Carles Soria (Víctor Gómez, m. 73), Aitor, Antonio Cristian, Lluís, Álex López, Melendo, Marc Roca, Guille (Chávez, m. 64), Rufo (Pibe, m. 73) i Bermejo.-2- Villarreal B: Cantero; Miguelón, Felipe Alfonso, Marcos Mauro, Juan Ibiza, Larrea, Leo Suárez (Llaç, m. 81), Ramiro (Shvets, m. 66), Cantalapiedra, Carlos Martínez i Mario (Carlos López, m. 75).

Gols: 0-1. Min. 12: Carlos Martínez. 0-2. Min. 24: Carlos Martínez.

Àrbitre: Daniel David Beiges (Comitè Aragonés). Va amonestar als locals Aitor, Antonio Cristian, Lluís, Bermejo i Rufo així com als visitants Leo Suárez, Ramiro, Felipe Alfonso i Carlos López. Va expulsar al local Marc Roca per doble amonestació en el minut 76.