Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
Fighters de Vila-real d’hoquei línia es proclamen campiones de la Copa de la Princesa Fighters de Vila-real d’hoquei línia es proclamen campiones de la Copa de la Princesa

- 14 Gener, 2019 -

Revaliden el títol 1-2 contra un dur rival, el CPL Valladolid Panteres 1-2, en Sant Adrià del Besòs Fighters de Vila-real d’hoquei línia es proclamen campiones de la Copa de la Princesa

Revaliden el títol a Barcelona contra un dur rival s’ha imposat al CPL Valladolid Panteres(1-2), en Sant Adrià del Besòs

Aquest dissabte, Sant Adrià del Besòs, ha acollit la fase final de la Copa de la Princesa masculina i femenina d’hoquei línia. S’han proclamat campions CE BCN Tsunamis i CP Vila-real, en la categoria  masculina i femenina, respectivament.

3AE14398-D3E2-4CD5-8E3B-3D1A3E39AD6DEn la categoria femenina, el CP Vila-real s’ha imposat al CPLV Panteres UEMC (1-2), en una final apassionant. Després d’un primer temps sense gols, els punts no han arribat fins entrats al segon temps, on les castellonenques han estat més efectives de cara gol

La igualtat en el partit s’ha trencat a 13 minuts del final gràcies a un gol d’Arantxa Luna a passada de Carla Anglés. Cinc minuts després Carla Morales assistia a Carmen López per a anotar el segon de les vila-realenques, però el partit no acabava ací, perquè la val·lisoletana Mar de Saja aconseguia retallar distàncies posant el 2-1 en el lluminós i la por en el cos de les de la plana. Mancant un minut i mig per a acabar el partit han succeït dues faltes consecutives, una per part de cada equip, deixant als dos equips amb tres jugadores, acció que ha posat encara més emoció al final d’aquest partit que ha acabat sense més gols i per tant amb la victòria de les Fighters.

Amb aquest triomf, les de Vila-real revaliden el títol de la passada temporada i són campiones de la Copa de la Princesa femenina per segon any consecutiu.

Paqui Aparici – Iris Aranda – Anna Doménech – Neus Pallas – Ana Roger – Lorena Soler – Carmen López – Clara Castillo – Carla Morales – Carla Anglés – Arantxa Luna – María Martí – Ana Ucedo (entrenadora)