Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
El Villarreal empata amb l’Hèrcules en el Mini amb gol de Gerard en la volta de Cazorla (1-1) El Villarreal empata amb l’Hèrcules en el Mini amb gol de Gerard en la volta de Cazorla (1-1)

- 18 Juliol, 2018 -

L'equip, més fluït en el segon temps, es va avançar, no va sentenciar i en el 82 Salines va posar la igualada El Villarreal empata amb l’Hèrcules en el Mini amb gol de Gerard en la volta de Cazorla (1-1)

El Villarreal va empatar davant l’Hèrcules d’Alacant en el primer amistós de pretemporada del Submarí Groc (1-1). Un partit de preparació que va quedar marcat, sens dubte, pel retorn de Santi Cazorla als terrenys de joc. L’asturià va tornar a vestir-se de curt després de 21 mesos en el dic sec per lesió davant l’ovació dels afeccionats que es van donar cita en el Mini Estadi. El gol del Villarreal va portar la signatura de Gerard Moreno i el del conjunt alacantí ho va anotar Salines. Vidres-banner-de-256X256

Javi Calleja va fer jugar a 23 futbolistes. Pràcticament dos onzes diferents en cadascuna de les parts, amb les excepcions de Cáseres, que va disputar els primers 39 minuts i de Santi Cazorla, que va jugar els últims instants sota el deliri de la seua afició. Esment especial mereix també el debut de Toko Ekambi i Funes Mori amb la samarreta groga, així com la volta d’Alfonso Pedraza, Gerard Moreno i Nahuel.

En la primera part va haver-hi poques ocasions de gol. Les més clares per al Villarreal van estar en la bota esquerra de Samu Castillejo i en el cap de Funes Mori. El ‘10’ groc va estavellar una falta en el travesser, mentre que el central argentí va rematar amb la testa i la pilota va eixir fregant el pal.

Debut de Cáseres i presentació davant la seua nova afició

Santiago Cáseres va debutar de groc. El migcampista argentí, que al matí havia sigut presentat oficialment amb una roda de premsa, va jugar els seus primers minuts en el Submarí Groc sent titular en l’amistós davant l’Hèrcules. A més, en el temps de descans es va celebrar un acte de presentació davant la seua nova afició. Cáseres va realitzar els tradicionals tocs de pilota i va repartir regals entre els seguidors.

Tres minuts sobre el camp i gol de Gerard Moreno

El primer gol va arribar ja en la segona meitat. Tan sol havien transcorregut tres minuts del segon acte quan Miguelón es va anar per banda dreta i va centrar ras perquè Gerard Moreno l’enviara al fons de la xarxa (1-0, m. 48). Un brillant retorn.

Santi Cazorla torna a jugar

Sens dubte, la gran notícia de l’amistós davant l’Hèrcules CF va ser el retorn de Santi Cazorla. L’asturià va tornar a sentir-se futbolista després de 21 mesos en el dic sec per lesió. El seu últim partit ho va disputar el 19 d’octubre del 2016 en un enfrontament de Champions entre l’Arsenal i el Ludogorets. Cazorla, amb el ‘12’ en l’esquena, va entrar al camp en el minut 57 reemplaçant a Ramiro Guerra.

L’Hèrcules va empatar el duel en el minut 82. Salines va rematar ras un centre des de la banda dreta i va igualar la contesa. El pròxim partit amistós del Villarreal serà el dissabte que ve davant l’Olympique de Marsella (19.00 hores, Parc des Sports).

-1- Villarreal CF: Asenjo; Mario Gaspar, Álvaro, Funes Mori, Adrián Marín; S. Castillejo, Cáseres, P. Fornals, A. Pedraza; Toko Ekambi i Enes Ünal.

També van jugar: Ramiro Guerra, A. Fernández, V. Ruiz, Gerard, J. Costa, Miguelón, Morlanes, Leo Suárez, Raba, Nahuel, Pau i Santi Cazorla.

-1- Hèrcules CF: Falcón; Juanjo Nieto, Nani, Pol Bueso, Samuel; Candela, Chechu, Ronald, David Torres, Juli i José Fran.

També van jugar: Pol Roige, Carlos Martínez, Víctor, Salines, Álvaro, Óscar Díaz, Piera, Pedro Torres i Josué.

Gols: 1-0. Min. 48: Gerard. 1-1. Min. 82: Salinas.

Àrbitre: Vaig intervenir Jiménez (C. Català). Groga a Álvaro per part del Villarreal i a José Fran per part de l’Hèrcules.

Camp: Mini Estadi, davant 2.000 afeccionats.