dijous, 26 de abril, 2018  |  

- 3 febrer, 2017 -

La primera obra tindrà lloc el pròxim diumenge on es representarà 'Los Viajes de Àlex y Elena'

Vila-real Informació

La sala de teatre Els XIII acollirà a partir d’aquest diumenge una nova programació reservada especialment per als més menuts de la casa, amb les tres obres que, de febrer a abril, conformen el cartell de l’Escena Familiar preparada per la Regidoria de Cultura per a gaudir del teatre en família.

En aquesta ocasió, l’agenda comença aquest diumenge 5, a les 12.00 hores, amb Los viajes de Alex y Elena, obra en castellà de la companyia Contrahecho Teatro, per a xiquets a partir de vuit anys. La següent serà Screen Man, que tindrà lloc el diumenge 5 de març, amb sessions a les 11.30 i a les 13.00 hores, a càrrec del Teatre de l’Home Dibuixat i s’ofereix per a xiquets a partir de tres anys, en valencià, amb una durada de 35 minuts. El tercer producte que completa la programació és Gomis, un heroi romàntic, que es representarà el 2 d’abril, a les 12.00 hores, a càrrec d’Escenoart, també serà en valencià i està dirigida a un públic major de vuit anys. 03-02-2017 Escena Familiar primer trimestre

“Es tracta d’obres pensades especialment per als xiquets i són l’excusa perfecta perquè les famílies isquen de casa els diumenges al matí, passen una bona estona i gaudisquen de la cultura amb en família amb propostes molt divertides i didàctiques”, explica el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, que destaca el econòmic preu de les representacions. Cada representació té un cost de tres euros i les entrades poden adquirir-se en les oficines de Cultura, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores, a través del web entrades.vila-real.es o en taquilla mitja hora abans de cada funció.

Pots consultar ací la programació

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *