Divendres, 19 d'Abril, 2024  |
Asenjo ja té l’alta mèdica i posa punt i final al seu calvari particular amb les lesions Asenjo ja té l’alta mèdica i posa punt i final al seu calvari particular amb les lesions

- 15 Setembre, 2017 -

Es va fer mal en El Madrigal davant el Reial Madrid el 26 de febrer i va ser intervingut el 3 de març Asenjo ja té l’alta mèdica i posa punt i final al seu calvari particular amb les lesions

Es va fer mal en El Madrigal davant el Reial Madrid 26 de febrer i va ser intervingut el 3 de març a Madrid

El porter de Palència del Villareal, Sergio Asenjo, ja té l’alta metgessa després del trencament del lligament que va patir fa set mesos i li va obligar a ser intervingut quirúrgicament, van informar fonts del club castellonenc. Vidres-banner-de-256X256

Amb tot açò, Asenjo ha començat a treballar al costat dels seus companys a l’espera de rebre l’alta competitiva per a poder tornar als terrenys de joc en les pròximes setmanes.

El jugador va patir un trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre en un partit de Lliga disputat davant el Reial Madrid en l’estadi de la Ceràmica el 26 de febrer i va ser intervingut el 3 de març a Madrid pels doctors Antonio Maestro, Pedro Guillén i Isabel Guillén.

Després de la llum verda dels metges, Asenjo “treballarà amb normalitat al costat de la resta dels seus companys per a obtenir pròximament l’alta competitiva”, va afirmar el Villareal.

L’any passat, derrota en Mendizorroza

El Villareal visita aquest diumenge (12.00 hores) el camp Mendizorroza on la temporada passada va caure derrotat. No és un bon escenari per a l’esquadra vila-realenca. A més d’aqueixes quatre derrotes, l’equip groc ha sumat una victòria i un empat en Mendizorroza, on ha marcat cinc gols i rebut vuit.

L’Alabès entrenat per Mauricio Pelegrino va vèncer per 2-1 al Villareal de Fran Escribá, en un xoc en el qual els locals van marcar els seus dos punts, obra d’Ibai Gómez i Rodrigo Ely, en la primera part i els visitants van retallar distàncies mancant vint minuts per mitjà de Bakambu.