Dimarts, 16 d'Abril, 2024  |
El Villarreal C suma un empat agredolç en la seva visita al Jove Espanyol (2-2) El Villarreal C suma un empat agredolç en la seva visita al Jove Espanyol (2-2)

- 17 Abril, 2016 -

El segon filial groguet ha donat la volta al partit amb gols de Javi García i Mario, pero s'han deixat empatar El Villarreal C suma un empat agredolç en la seva visita al Jove Espanyol (2-2)

El Villarreal C va sumar un punt amb gust agredolç en la visita al Jove Espanyol, ja que el tercer equip groc anava guanyant 1-2 i va veure com els locals empataven en els compassos finals.

El partit va començar amb fortuna per als locals. Al minut 12, el Jove Espanyol obria la llauna després d’una rematada en un llançament de falta. L’equip local començava amb força el partit, però amb el pas dels minuts el Villarreal C es va anar entonant.

El descans va anar bé als de Carlos Pérez Salvachúa. Els jugadors van eixir motivats i la recompensa es va veure reflectida en el marcador. Al minut 51, Javi García va posar les taules al marcador amb un xut des de fora l’àrea. El Villarreal C va continuar avançant línies i pressionant amb més força al rival. Al minut 86, després d’un servei de córner, Mario va rematar de cap i va aconseguir ficar la pilota al fons de la xarxa. Un golàs.

Finalment, amb la fortuna una altra vegada de cara per al Jove Espanyol, arribaria el 2-2 al temps de descompte. Una falta que la defensa grogueta no va aconseguir aclarir va acabar dins de la porteria.

Fitxa tècnica

Jove Espanyol: Coronado; Luis, Borja Tranche, Manrique, Pamarot; Luis Fuentes, Javo, Tabala (Palacín, m. 77), Carles (Cerezo, m. 65), Miki i Elvis (Ashfors, m. 70).

Villarreal C: Joan; Genís, Ramón, Juan ‘Ibiza’, Javi Jiménez (Maldo, m. 46); Mario, Morlanes, Raba, Beli (Javi García, m. 46); Simón (Cerem, m. 60) i Chepe.

Gols: 1-0. Min. 12: Carles. 1-1. Min 51: Javi García. 1-2. Min. 86: Mario. 2-2. Min. 90: Luis.

Àrbitre: López dels Mossos. Groga al local Manrique; així com als visitants Javi Jiménez, Morlanes, Maldo, Raba i Javi García.