Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
El Villarreal acaba patint en els minuts finals per a conservar l’empat en el camp de l’Espanyol (1-1) El Villarreal acaba patint en els minuts finals per a conservar l’empat en el camp de l’Espanyol (1-1)

- 18 Febrer, 2018 -

L'equip suma un punt en la seua visita a l'Espanyol (1-1) en un partit on els grocs van ser superiors i van aspirar al... El Villarreal acaba patint en els minuts finals per a conservar l’empat en el camp de l’Espanyol (1-1)

El Villarreal va sumar un punt en la seua visita a l’Espanyol (1-1) en un partit on els grocs van ser superiors i van aspirar al triomf durant bona part de la trobada. Al final, un punt valuós però que sap a poc per al conjunt de Javi Calleja, molt treballador i ordenat durant tot el partit en el RCDE Stadium. Els grocs, a més, es van veure sorpresos per la rigurositat de l’arbitratge, ja que van veure gens menys que set targetes grogues. Vidres-banner-de-256X256
Molt fresc malgrat el recent partit del dijous a Europa League, el Villarreal va eixir amb intensitat i disposat a lluitar per la pilota. Ràpids en el robatori, els grocs eixien amb velocitat des del centre cercant a les seues referències en l’atac. Ja en el minut 5, va arribar el primer avís quan Fornals enviava una pilota al pal després d’una bona jugada combinada dels visitants.

En el 24, i després d’una gran jugada per la dreta del Submarí, Rodrigo va arreplegar la pilota des de la segona línia després d’un aldarull en l’àrea i va anotar el primer per als de Javi Calleja amb un colpege sec. El tant és, a més, el primer en LaLiga per al migcampista madrileny, un dels autèntics pulmons del conjunt groguet.

Durant quasi mitja hora de la segona part, el Villarreal es va centrar a controlar el partit i frenar les sacsejades d’un Espanyol que no trobava la manera d’acostar-se a Asenjo. Els de Calleja, conscients de la importància de mantenir l’avantatge, van tapar tots els buits pel que podien colar-se els blanquiblaus.

villa2

El central Víctor Ruiz, en un llance del partit contra l’Espanyol. FOTO: LALIGA

A poc més d’una cambra d’hora per al final, Bacca va rebre una gran passada entre línies i, després de marxar-se per velocitat es va plantar solament davant Diego López. El colombià va regatejar bé a l’ex fique groguet però, perseguit per la saga blanquiblau i ja molt forçat, no va arribar a rematar amb contundència en el bec de l’àrea xicoteta.

En els últims deu minuts, l’Espanyol va donar l’últim empenta i en el 84, va arribar el gol dels locals amb una falta directa de Granero molt protestada pels grocs, que van reclamar que no existia falta en la vora de l’àrea. Al final, un punt per a un bon Villarreal que va fer mèrits en el RCDE Stadium per a portar-se els tres punts.

Ara cal centrar-se a intentar remuntar el dijous el 3-1 a l’Olympique de Lyon en l’Estadi de la Ceràmica (19.00 hores), en la volta dels setzens de final de l’Europa League.

FITXA TÈCNICA:

-1- ESPANYOL: Diego López; Víctor Sánchez, Naldo (Piatti, min.69), David López, Aarón; Granero, Carlos Sánchez, Darder (Marc Navarro, min.46); Baptistao, Sergio García i Gerard Moreno.

-1- VILLARREAL: Asenjo; Rukaniva, Álvaro, Víctor Ruiz, Mario Gaspar; Cherysev (Bacca, min.72), Fuego, Fornals (Trigueros, min.88), Rodri; Raba i Enes Ünal (Soriano, min.83).

GOLS: 0-1, min.25: Rodri; 1-1, min.86: Graner.

ÀRBITRE: Munuera Montero (comitè andalús). Va amonestar a Víctor Ruiz (min.7), Sergio García (min.34), Álvaro (min.63), Javi Fuego (min.69) i Rodrigo (min.75).

CAMP: RCDE Stadium davant 19.688 espectadors.