Dijous, 28 de Març, 2024  |
El Villarreal sols pensa en el triomf el dissabte contra la Reial Societat El Villarreal sols pensa en el triomf el dissabte contra la Reial Societat

- 15 Agost, 2018 -

El conjunt vila-realense es va enfrentar en díhuit ocasions al equip donostiarra, amb un saldo de set triomfs, sis empats i cinc... El Villarreal sols pensa en el triomf el dissabte contra la Reial Societat

El conjunt vila-realenc es va enfrentar en díhuit  ocasions al equip donostiarra, amb un  saldo de set triomfs, sis empats i cinc derrotes

El Villarreal i la Real Sociedad s’han enfrentat en díhuit ocasions a l’Estadi de la Ceràmica. Catorce partits corresponents al campionat lliguer i quatre de Copa del Rei. Aquest dissabte a les 20.15 hores es tornaran a veure les cares en l’estrena de la temporada 2018-19.

De aqueixos díhuit partits, l’equip vila-realense va vencer en set ocasions, mentre que els donostiarres ho van fer en cinc, i fins a sis vegades es va donar l’empat. La temporada pasada el Villarreal es va imposar per 3-0 amb gols de Víctor Ruiz, Pablo Fornals i Carlos Bacca. L’última victòria de la real va arribar el 22 d’abril de 2006 per 0-2.

En eixa última victòria front la Real Sociedad, l’equip de la Plana Baixa va alinear a Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Daniele Bonera, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Manu Trigueros, Rodri Hernández, Pablo Fornals, Samu Castillejo (Roger Martínez, m.89), Carlos Bacca (Denis Cheryshev, m.65) i Enes Ünal (Roberto Soriano, m,84)