Dijous, 28 de Març, 2024  |
El Villarreal va voler i no va poder davant un Olympique que va colpejar en l’últim sospir (0-1) El Villarreal va voler i no va poder davant un Olympique que va colpejar en l’últim sospir (0-1)

- 22 Febrer, 2018 -

El 'Submarí' ha intentat remuntar el 2-1 però queda fora de l'Europa League en setzens de final FOTO: UEFA El Villarreal va voler i no va poder davant un Olympique que va colpejar en l’últim sospir (0-1)

El ‘Submarí’ va intentar la remuntada, però no la va trobar. Finalment, el Submarí queda eliminat de la UEFA Europa League en setzens de final en caure davant l’Olympique de Lyon. El conjunt francès es va portar la victòria de l’Estadi de la Ceràmica gràcies a un solitari gol de Traoré. Els grocs necessitaven donar-li la volta al 3-1 de l’anada. FOTO: UEFA

Al final no va poder ser. El Villarreal la va cercar amb afany, però no la va trobar. Finalment, el Submarí queda eliminat de la UEFA Europa League en setzens de final en caure davant l’Olympique de Lyon. El conjunt francès es va portar la victòria de l’Estadi de la Ceràmica gràcies a un solitari gol de Traoré. Els grocs necessitaven donar-li la volta al 3-1 de l’anada. Vidres-banner-de-256X256
Javi Calleja va apostar per l’experiència de Bonera en l’eix de la saga i de Javi Fuego en la medul·lar. L’equip va eixir a per un gol que li ficara de ple en l’eliminatòria i ho va fregar en un parell d’ocasions abans d’arribar al temps de descans.

Primer va ser Mario el que es va escapar per banda dreta, es va fer una autopassada espectacular en la línia de fons i va centrar perquè Manu Trigueros rematara. El seu tret va rebotar en un defensa quan portava camí del gol (m. 27).

El Villarreal es mostrava seriós en tasques de destrucció. Les vigilàncies sobre homes com Fekir, Traoré, Mariano i Depay estaven funcionant. La velocitat i habilitat dels atacants del conjunt francés eren contingudes per la fiabilitat groga.

Lyon's Brazilian defender Marcelo (L) vies with Villarreal's Colombian forward Carlos Bacca during the Europa League Round of 32 second leg football match between Villarreal CF and Olympique Lyonnais at La Ceramica stadium in Vila-real on February 22, 2018. / AFP PHOTO / JOSE JORDAN        (Photo credit should read JOSE JORDAN/AFP/Getty Images)

Carlos Bacca, davanter colombià del Villarreal, durant el partit. FOTO: UEFA

El Submarí va fregar de nou el gol en el minut 39. Enes Ünal va retallar a diversos contraris dins de l’àrea i va soltar un tremend xut amb la dreta que es va topar amb els punys de Lopes.

Ja en la segona part, el Villarreal va seguir intentant-ho sense èxit. L’Olympique de Lyon es va mostrar com un sòlid equip quasi impenetrable. Mario va aconseguir endinsar-se en la poblada saga rival per a connectar un tret que no va acabar en gol per molt poc. L’Olympique de Lió mostrava les seues dents al contraatac. Així, Fekir va regatejar a Asenjo i el seu tret no va acabar en gol per la intervenció de Bonera sobre la mateixa línia de gol.

L’esperança groga es va esvair quasi per complet amb l’expulsió de Jaume Costa. El lateral esquerre valencià va veure la roja per protestar (m. 78). El colp definitiu va arribar en el minut 84, just quan va arribar el 0-1. Fekir li va regalar el gol a Traoré.

El pròxim partit del Villarreal serà aquest diumenge davant el Getafe en l’Estadi de la Ceràmica (12.00 hores).

FITXA TÈCNICA:

-0- VILLARREAL: Asenjo; Mario Gaspar, Bonera, Álvaro, Jaume Costa; Rodrigo, Javi Fuego (Raba, m. 74), Trigueros (Cheryshev, m. 56), P. Fornals (S. Castillejo, m. 46); Bacca i Enes Ünal.

-1- OLYMPIQUE DE LYON: Lopes; Rafael, Marcelo, Morel, Mendy; Tousart, Ndombele (Aouar, m. 76), Fekir (Maolida, m. 87); Traoré, Mariano (Ferri, m. 81) i Depay.

EL GOL: 0-1. Min. 84: Traoré.

ÀRBITRE: Lucca Banti (ITA). Groga als locals Álvaro, Javi Fuego i Castillejo; així com als visitants Marcelo, Fekir, Depay i Ferri. Va expulsar a Jaume Costa per doble amonestació (m. 78) per part del Villarreal.

CAMP: Setzens de final de la UEFA Europa League disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 17.028 espectadors.