Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
El Villarreal perd en el camp de l’Olympique de Lyon (3-1) i haurà de remuntar a casa El Villarreal perd en el camp de l’Olympique de Lyon (3-1) i haurà de remuntar a casa

- 16 Febrer, 2018 -

La volta serà el dijous 22 a casa, abans, el diumenge, partit de Lliga en el camp de l'Espanyol. Foto: UEFA.ES El Villarreal perd en el camp de l’Olympique de Lyon (3-1) i haurà de remuntar a casa

El Villarreal haurà de remuntar davant l’Olympique de Lyon per a seguir avant en la UEFA Europa League. El Submarí va caure en l’anada de setzens de final per 3-1 en un partit en el qual tots els gols van arribar en la segona part. El tant de Fornals dóna esperança als grocs. La volta serà el dijous 22 en l’Estadi de la Ceràmica. Abans, el diumenge, partit de Lliga en el camp de l’Espanyol. Foto: UEFA.ES

El Villarreal haurà de remuntar davant l’Olympique de Lyon per a seguir avant en la UEFA Europa League. El Submarí va caure en l’anada de setzens de final per 3-1 en un partit en el qual tots els gols van arribar en la segona part. El tant de Fornals dóna esperança als grocs.  Vidres-banner-de-256X256
Javi Calleja va col·locar sobre el camp a tota la seua artilleria, amb Denis Cheryshev jugant com a davanter al costat del ‘cafetero’ Carlos Bacca. El Vila-real va ser a poc a poc ensenyorint-se de la pilota, com si fóra hipnotitzant al seu adversari mitjançant la possessió. Els grocs tocaven i tocaven a la recerca d’una escletxa en la defensa francesa, que mostrava un ordre militar.

El Submarí va crear la seua primera gran ocasió a pilota parada. Va ser doble en el minut 16. Un servei de cantonada executat per Fornals va caure als peus de Trigueros, que va empalmar la pilota obligant a Lopes a realitzar una gran parada. Una jugada de pissarra dissenyada en el laboratori del cos tècnic groc que no va acabar en gol per molt poc. Va seguir la jugada i Trigueros va centrar perquè Bacca rematara en posició forçada i es trobara de nou amb una altra felina estirada de Lopes.

L’Olympique de Lyon va tenir la seua amb un llançament de falta de Fekir que es va trobar amb la manyopla de Sergio Asenjo (m. 23).

Villarreal's Spanish goalkeeper Sergio Asenjo (R) makes a save during the Europa League (C3) football match Olympique Lyonnais (OL) vs Villarreal CF (VCF) on February 15, 2018, at the Groupama Stadium in Decines-Charpieu, central-eastern France.  / AFP PHOTO / JEFF PACHOUD        (Photo credit should read JEFF PACHOUD/AFP/Getty Images)

Molt treball va tenir el porter Sergio Asenjo en el partit de Lyon. FOTO: UEFA.ES

L’inici del segon acte va ser un malson per als grocs. El conjunt francès es va avançar en el marcador en el primer minut gràcies a una cabotada de Ndombele després d’una assistència, també de cap, de Mariano Díaz (1-0, m. 46). Tan sol uns segons més tard va arribar el 2-0. Mariano es va escapar per velocitat, va retallar al seu parell i el seu tret ho aturada Asenjo, però el rebutge va caure als peus de Fekir, que no va perdonar amb la seua esquerrana (2-0, m. 48).

Javi Calleja va moure la banqueta a la recerca de la reacció. Va funcionar. El Vila-real va aconseguir retallar distàncies en el marcador. Cheryshev va passar l’esfèric a Trigueros, el ‘14’ ho va deixar passar per sota de les seues cames i Pablo Fornals va disparar amb l’ànima. Lopes va tocar la pilota, però est va acabar entrant suaument en la porteria de  l’Olympique de Lyon (2-1, m. 62).

El Villarreal va ser a per l’empat, però el que va arribar va ser el 3-1. Depay, que acabava d’entrar en el terreny de joc, va aprofitar un rebuig de la saga groga per a connectar un impressionant tret llunyà que va entrar com un obús al costat del cep del pal dret d’Asenjo (m. 82).

A-Trigueros

Manu Trigueros, en un llance del partit d’aquesta nit. FOTO: UEFA.ES

El partit es va convertir en una loteria. El Submarí va ser a pit descobert a per el segon gol. Ho va fregar en el minut 87 quan Enes Ünal va baixar amb el cap una pilota després d’un centre de Bacca i l’esfèric va acabar en el cor de l’àrea perquè Fornals disparara amb duresa. No fou gol per una altra estratosfèrica parada de Lopes. Llàstima.

El partit de tornada de setzens de final de la UEFA Europa League es disputarà en l’Estadi de la Ceràmica el dijous 22 de febrer a partir de les 19.00 hores.

FITXA TÈCNICA:

-3- OLYMPIQUE DE LYON: Lopes; Rafael (Mendy, m. 83), Marcelo, Morel, Marçal; Ndombele, Tousart; Traoré (Cornet, m. 76), Fekir, Aouar (Depay, m. 72); i Mariano Díaz.

-1- VILLARREAL: Asenjo; Mario Gaspar, Álvaro, Víctor Ruiz, J. Costa; S. Castillejo (Enes Ünal, m. 54), Rodrigo, M. Trigueros, P. Fornals (Raba, m. 88); Cheryshev (Soriano, m. 73) i Bacca.

GOLS: 1-0. Min. 46: Ndombele. 2-0. Min. 48: Fekir. 2-1. Min. 62: P. Fornals. 3-1. Min. 82: Depay.

ÀRBITRE: Viktor Kassai (HUN). Groga al local Marçal; així com als visitants Álvaro, Cheryshev i Rodrigo.

CAMP: Anada de la ronda de setzens de final de la UEFA Europa *League disputat en el Groupama Stadium, davant uns 37.000 afeccionats.