dissabte, 23 de març, 2019  |  
El Villarreal donarà part de la taquilla del partit del Reial Madrid per a l’ampliació del centre de ‘Creixem’ en Vinaròs El Villarreal donarà part de la taquilla del partit del Reial Madrid per a l’ampliació del centre de ‘Creixem’ en Vinaròs

- 19 desembre, 2018 -

És un centre de desenvolupament infantil format per un grup de professionals que treballen de manera transdisciplinar per a atendre les necessitats de xiquets El Villarreal donarà part de la taquilla del partit del Reial Madrid per a l’ampliació del centre de ‘Creixem’ en Vinaròs

Vila-real Informació

El Villarreal donarà part de la taquilla recaptada del partit davant el Reial Madrid en l’Estadi de la Ceràmica (dijous, 3 de gener, a les 21.30 hores) a l’associació CREIXEM perquè aquesta puga ampliar el local a Vinaròs. Per a comprar entrades per a aquest partit i col·laborar es pot visitar la següent secció de la web oficial: ENTRADES VILLARREAL-REIAL MADRID. Qui ho desitge també pot realitzar la seua donació en el següent número de compte directament a CREIXEM: ES58 3174 5899 9120 3567 0617.

CREIXEM és un centre de desenvolupament infantil format per un grup de professionals que treballen de manera transdisciplinar per a atendre les necessitats de xiquets de 0 i 16 anys amb trastorns del neurodesenvolupament o risc de patir-los.

Millorar la qualitat de vida de la família

Els objectius del centre són proporcionar els suports necessaris, segons els interessos i característiques de cada xiquet i cada família per a fomentar la seua integració i autonomia en els diferents àmbits de la seua vida (escolar, social, familiar…) millorant així la qualitat de vida de la família.

Situada a Vinaròs dóna cobertura a la zona nord de la província. L’alta demanda provoca que el seu local necessite una ampliació. Per això, el president de CREIXEM, Pedro García, no va dubtar ahir a fer una crida a la solidaritat de tots els afeccionats.

El vicepresident del Villarreal, José Manuel Llaneza, va estar present en l’acte celebrat en el Vinalab de Vinaròs. El directiu va assegurar que el club farà un esforç perquè el projecte es duga a terme. Això sí, també va demanar la col·laboració dels seguidors. Després de l’acte, també es va dur a terme una nova trobada entre l’Infantil A del Villarreal i els usuaris de CREIXEM dins de la iniciativa Endavant Igualtat.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *