Divendres, 19 d'Abril, 2024  |
El Villarreal encarrila l’eliminatòria de Copa a Toledo amb una golejada (0-3) El Villarreal encarrila l’eliminatòria de Copa a Toledo amb una golejada (0-3)

- 30 Novembre, 2016 -

Els de Escribà van treballar en equip i no es van deixar sorprendre per un rival de menor divisió El Villarreal encarrila l’eliminatòria de Copa a Toledo amb una golejada (0-3)

El Villarreal va començar amb bon peu el seu camí a la Copa del Rei amb una victòria per 0-3 davant el CD Toledo a l’estadi Salto del Caballo en un duel corresponent a l’anada de setzens de final del torneig del ‘KO’. Els gols van ser obra d’Adrián (en pròpia porta), Cédric Bakambu i Samu Castillejo.

Amb deu canvis a l’onze titular respecte a l’últim partit de Lliga davant el Deportivo Alavés, el conjunt de Fran Escribá va recórrer a la seva resolució per emportar-se el triomf davant el conjunt toledà, que milita en el Grup II de Segona Divisió B. Tan sols va repetir en l’equip d’inici el Talavera Manu Trigueros, que a més va ser el capità del Submarí.

Dos urpades rondant el primer quart d’hora de joc van servir per encarrilar el partit. En ambdues ocasions va ser Cheryshev un dels grans protagonistes. Primer, en la jugada del 0-1, el migcampista hispà-rus es va escapar per banda esquerra i va col·locar un centre ras que va acabar en gol després de la intervenció del defensa local Adrián, que en el seu intent de rebutjar es va introduir l’esfèric en la seva pròpia porteria. El colombià Santos Borré estava a l’aguait, però no va fer falta que rematés al segon pal (0-1, m. 14).

Tan sols cinc minuts més tard va arribar el 0-2. De nou va ser Cheryshev el que va avançar amb la pilota controlada fins a l’àrea rival i va col·locar un precís centre ras que va ser rematat per Bakambu a la primera amb la seva bota. El xut va sorprendre al porter del Toledo, que no va poder fer res per evitar el gol del Submarí (0-2, m. 19).

El Villarreal va controlar al seu rival al llarg de la resta del partit, buscant els contraatacs com a arma mortífera. Així va arribar el 0-3 ja en el minut 81. Rodrigo va cedir la pilota per Samu Castillejo i el ’19’ va anotar amb un potent xut amb la dreta (0-3, m. 81).

El partit de tornada d’aquesta eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei es disputarà a El Madrigal el proper dimarts 20 de desembre (19.00 hores).

CD Toledo: Manolo; Expósito, Echaide, Adrián, Toni Sánchez; Pablo González, Israel Castro (Barranc, m. 28), De Lerma, Jordan (Samuel Villa, m. 75); Owusu i Roberto (Esparza, m. 60).

Villarreal CF: Barbosa; Rukavina, Bonera, Álvaro, José Ángel; Jonathan dos Santos, Rodrigo, Trigueros, Cheryshev (Samu Castillejo, m. 46); Santos Borré (Sansone, m. 70) i ​​Bakambu (Mario, m. 82).

Gols: 0-1. Min. 14: Adrián, en pròpia porta. 0-2. Min. 19: Bakambu. 0-3. Min. 81: Samu Castillejo.

Àrbitre: Estrada Fernández (C. Català). Groga als locals De Lerma i Pablo González; així com al visitant Álvaro.