Dimecres, 24 d'Abril, 2024  |
El Villarreal haurà de resoldre a casa l’eliminatòria de la Copa del Rei contra un Almeria molt lluitador (3-3) El Villarreal haurà de resoldre a casa l’eliminatòria de la Copa del Rei contra un Almeria molt lluitador (3-3)

- 1 Novembre, 2018 -

El Villarreal va igualar davant l'Almeria en l'Estadi Jocs del Mediterrani (3-3) en una trobada en el qual va remuntar el tant de penal... El Villarreal haurà de resoldre a casa l’eliminatòria de la Copa del Rei contra un Almeria molt lluitador (3-3)

El Villarreal va igualar davant l’Almeria en l’Estadi Jocs del Mediterrani (3-3) en una trobada en el qual va remuntar el tant de penal de Chema Núñez amb gols de Cazorla, Callejón en pròpia porta i Samu Chukwueze, però va veure com el conjunt local empatava al final amb dues ‘dianes’ amb el cap de Gassama. L’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei es decidirà en l’Estadi de la Ceràmica. Vidres-banner-de-256X256
Javi Calleja va tornar a apostar per 4-2-3-1. En defensa Mario Gaspar va jugar com a central i el futbolista del Villarreal B, Xavi Quintillà, va debutar amb el primer equip jugant com a lateral esquerre. Amb Cazorla i Iturra com a parella de migcampistes, les bandes van ser ocupades per Chukwueze i Layún, deixant en punta de llança a Nicola Sansone.

El Submarí va tenir claríssimes ocasions de gol per a avançar-se en el marcador al llarg del primer acte. La primera d’elles va arribar en el minut 13. Mario Gaspar va penjar una pilota llarga a l’àrea i Sansone va empalmar l’esfèric amb l’esquerrana, obligant a Fernando a atallar-ho.

Els grocs creaven molt perill eixint amb velocitat a l’atac. Així, de nou el ‘10’ va poder marcar després d’una passada rasa de Chukwueze des de la banda esquerra, però de nou Fernando va evitar el tant. El rebutge posterior no va acabar en gol de Raba per molt poc.

Villarreal12

Meticulosa actuació del col·legiat Alberola Rojas en el camp de l’Almeria. FOTO: LALIGA

El càntabre Raba també va ser un dels jugadors més actius en atac. De fet, va poder anotar un autèntic golàs en el minut 28 després d’una jugada ‘*Maradoniana’ des del centre del camp que va acabar amb un tret massa centrat.

L’ocasió més clara d’aquesta primera meitat va tenir a Layún i a Cazorla com a protagonistes. El mexicà va centrar ras des de l’esquerra i l’asturià va rematar massa desviat amb tot al seu favor. La pilota va botar malament a causa del mal estat del terreny de joc i va evitar que Cazorla connectara un precís tret.

La segona meitat va començar amb males notícies. Mario Gaspar va cometre penal davant Caballero i Chema Núñez es va encarregar de materialitzar la pena màxima (1-0, m. 51).

Villarreal2

El porter murcià Andrés Fernández va estar molt espès en la primera part. FOTO: LALIGA

El Villarreal va seguir cercant el gol. Pedraza i Sansone ho van fregar fins que va arribar l’obra d’art de Santi Cazorla. Corria el minut 67 quan Cazorla va robar una pilota en la frontal, es va anar de diversos contraris i va soltar un cut amb la dreta que va entrar per tota l’esquadra (1-1). Màgic. Fins als afeccionats locals ho van aplaudir en l’estadi Jocs del Mediterrani.

Va entrar Gerard Moreno al camp i va arribar l’1-2. El davanter català va centrar des del costat esquerre i Callejón, en el seu intent de buidar, va anotar en pròpia porta. El partit s’encarrilava i l’eliminatòria també. Més encara amb l’1-3. Samu Chukwueze es va escapar del seu parell i va anotar amb un potent xut amb l’esquerra que va entrar pel pal curt (m. 83). Quedaven molt pocs minuts per al final, però l’Almeria no havia dit la seua última paraula. El conjunt local va aconseguir empatar gràcies a dos colps amb el cap Gassama en els últims compassos. L’Estadi de la Ceràmica decidirà.

FITXA TÈCNICA:

-3- ALMERIA: Fernando; Montoro (Corpas, m. 68), Trujillo, Callejón, Iván Martos; Yan Eteki, Mario Abenza (Arzura, m. 80); Narváez, Chema, Lin; i Caballero (Gassama, m. 51).

-3- VILLARREAL: Andrés; M. Llambrich (Pedraza, m. 54), Mario Gaspar, Víctor Ruiz, Quintillà; Iturra, Cazorla (Gerard, m. 75); Chukwueze, Raba (Fornals, m. 60), Layún; i Sansone.

GOLS: 1-0. Min. 51: Chema Núñez, de penal. 1-1. Min. 67: Cazorla. 1-2. Min. 78: Callejón, en pròpia porta. 1-3. Min. 83: Chukwueze. 2-3. Min. 86: Gassama. 3-3. Min. 90: Gassama.

ÀRBITRE: Alberola Rojas (C. Castellà-Manxec). Groga als locals Trujillo i Yan Eteki.

CAMP: Estadi Jocs del Mediterrani, davant la presència de 8.004 espectadors.