Dissabte, 20 d'Abril, 2024  |
Un Villarreal gris empata en el camp del Rapid de Viena, però ix líder del seu grup d’Europa League (0-0) Un Villarreal gris empata en el camp del Rapid de Viena, però ix líder del seu grup d’Europa League (0-0)

- 8 Novembre, 2018 -

El Villarreal va aconseguir un treballat empat a domicili davant el Rapid Viena (0-0) en una trobada en el qual el Submarí va comptar... Un Villarreal gris empata en el camp del Rapid de Viena, però ix líder del seu grup d’Europa League (0-0)

El Villarreal va aconseguir un treballat empat a domicili davant el Rapid Viena (0-0) en una trobada en el qual el Submarí va comptar amb ocasions per a portar-se el triomf. El punt collit en terres austríaques li atorga al conjunt ‘groguet’ el liderat en solitari del Grup H, després del triomf de l’Spartak Moscou sobre el Rangers (4-3). Vidres-banner-de-256X256
Compliment la cambra d’hora de trobada, el Villarreal va tenir el primer acostament als dominis d’Strebinger. Pedraza, després d’una gran combinació amb Raba, va carregar un potent tret escorat que el meta rival va enviar a córner. A l’eixida del servei de cantonada, Cáseres va connectar un potent xut ras que va tornar a trobar-se amb el porter verd-i-blanc.

Tan sol quatre minuts després, Sansone va disposar d’una fantàstica oportunitat per a avançar als grocs. L’italià, després de signar un gran desmarcatge, va aprofitar una pilota filtrada de Pedraza per a quedar-se solament davant Strebinger, que va tornar a salvar els mobles del conjunt austríac.

Aconseguida quasi la mitja hora de duel, el domini era groc. Els futbolistes d’atac ‘groguets’ combinaven amb paciència cercant l’oportunitat d’avançar-se en el marcador. En el 32’, el Rapid de Viena va comptar amb la seua primera ocasió clara del xoc. Berisha va aprofitar un desajustament defensiu per a posar a prova a un segur Andrés Fernández, que va repel·lir el fort tret del migcampista local.

A-Villarreal3

Miguel Layún, durant el partit contra el Rapid de Viena. FOTO: VILLARREAL CF

Després del descans, la primera ocasió del segon temps va caure del costat local. En el minut 52, Pavlovic va fregar el pal amb una rematada després d’un centre lateral de Berisha. Durant els primers compassos del segon temps, el Submarí va perdre fluïdesa en el seu joc. Per a guanyar en verticalitat, en el minut 61, Calleja va introduir a Toko Ekambi en el terreny de joc.

Els últims minuts van oferir un intercanvi de colps entre tots dos conjunts. Per part del Villarreal, Toko Ekambi va gaudir de l’ocasió més clara. El davanter franc-camerunès va estavellar en el lateral de la xarxa el seu tret, després d’una acció al contraatac. En el temps afegit, el Submarí ho va intentar per tots els mitjans. Santi Cazorla va enviar a escassos metres del pal un potent tret llunyà.

Captura-de-pantalla-674Quasi complit el minut 95, el Villarreal va acariciar el gol de la victòria. Després d’un gran desmarcatge, Toko Ekambi va rebre la pilota dins de l’àrea, va tractar de connectar amb Gerard Moreno, que esperava per a espentar el cuir al fons de la xarxa. En l’últim moment, un defensa local es va anticipar i va aconseguir buidar una pilota que semblava que anava a acabar en el fons de la xarxa.

El treballat punt assolit a Viena i la victòria de l’Spartak de Moscou sobre el Rangers en l’altra trobada li atorguen al Villarreal el liderat en solitari del Grup H de la UEFA Europa League.

Fitxa tècnica

-0- SK Rapid Viena: Strebinger; Müldur, Sonnleitner, Dibon (Bolingoli, m. 75), Potzmann; Berisha, Ljubicic, Schwab, Ivan; Murg (Knasmüllner, m. 45) i Pavlovic (Martic, m. 90).

-0- Villarreal CF: Andrés; Mario Gaspar, Bonera (Funes Mori, m. 45), Víctor Ruiz, Pedraza; M. Layún (Toko Ekambi, m. 61), S. Cáseres, S. Cazorla, Sansone; Raba (P. Fornals, m. 75) i Gerard.

Àrbitre: Srdjan Jovanovic (Sèrbia). Va amonestar als locals Schwab, Berisha i Sonnleitner; així com als visitants Cáseres, Layún, Pedraza i Fornals.

Incidències: Partit entre el SK Rapid Viena i el Villarreal, corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de l’Europa League en el Weststadion de Viena.