Dijous, 28 de Març, 2024  |
El Villarreal arranca un bon punt en Sant Mamés davant l’Athlétic en un partit amb sofriment final (1-1) El Villarreal arranca un bon punt en Sant Mamés davant l’Athlétic en un partit amb sofriment final (1-1)

- 20 Novembre, 2017 -

L'equip de Javi Calleja segueix sumant i va arrancar un empat (1-1) en la seua visita al sempre complicat Estadi de Sant Mamés. Els... El Villarreal arranca un bon punt en Sant Mamés davant l’Athlétic en un partit amb sofriment final (1-1)

El Villarreal segueix sumant i va arrancar un empat davant l’Athletic (1-1) en la seua visita al sempre complicat Estadi de Sant Mamés. Els grocs van aguantar bé el fulgurant inici dels biscains i es van posar per davant amb una miqueta de Trigueros, però un gol d’Aduriz en el tram final va deixar el xoc en taules. Vidres-banner-de-256X256

Fidel a si mateix i a la seua història com a local, l’Athletic va eixir en tromba. Veloç, intens i recuperant pilotes amb facilitat, els blanc-i-vermells van disposar de dues oportunitats clares en els primers minuts.

En el 18, en la seua primera aproximació, Jaume Costa queia derrocat per Iturraspe i el col·legiat, sense dubtar-ho un segon, assenyalava un penal que Kepa, en una gran intervenció, va detenir a Trigueros.

L’ocasió fallada, no obstant açò, va esperonar al Submarí. Els de Calleja van començar a disputar la pilota i, per sort, van recuperar el control sobre el centre del camp. A la vora de la mitja hora, els grocs donaven el colp amb el 0-1.

A-Fornals1

Pablo Fornals, en una imatge del partit d’aquest diumenge en Sant Mamés. FOTO: LALIGA

La jugada va nàixer en les botes de Fornals. El castellonenc, treballador incansable, va obrir a la banda dreta i Mario va centrar ras a la vora de l’àrea perquè Trigueros, incommensurable, posara per davant als grocs amb un potent tir ras i mil·limetrat al pal esquerre de Kepa.

En la segona part, i davant un Athletic exhaust pel malbaratament inicial, el Villarreal va intentar que el partit baixara de revolucions. Arrabassant la pilota als locals, els grocs cercaven un buit per a rematar el xoc definitivament.

Els biscains, no obstant açò, encara es guardaven un as en la màniga. A vint minuts del final, l’Athletic va recuperar la seua intensitat i, en el 76, Aduriz posava l’empat amb una potent cabotada davant el qual res va poder fer Barbosa.

FITXA TÈCNICA:

-1- ATHLÉTIC: Kepa; Lekue; Unai Núñez, Laporte, Balenciaga; Williams, Iturraspe, San José (Mikel Rico, m. 54), Córdova (Susaeta, m. 54), Raúl García (Aketxe, m. 70); i Aduriz.

-1- VILLARREAL: Barbosa; Mario, Bonera, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Rodrigo, Soriano (Cheryshev, m. 74), Trigueros, Fornals; Bacca (Sansone, m. 69) i Bakambu (Raba, m. 85).

ÀRBITRE: David Vaig intervenir Jiménez (Comitè Català). Va amonestar a Bonera (m. 5), Jaume Costa (m. 33), Víctor Ruiz (m. 61) per part del Vila-real i a Iturraspe (m. 17) per part de l’Athletic.

GOLS: 0-1. Min. 27: Trigueros. 1-1, min. 76: Aduriz.

CAMP: Estadi Sant Mamés de Bilbao davant 36.666 espectadors.