divendres, 26 de abril, 2019  |  

- 2 febrer, 2019 -

La formació lamenta que l'alcalde enfronte a entitats i col·lectius que treballen per defensar la igualtat "amb la intenció d'obtenir rèdit electoral"

La formació lamenta que l’alcalde enfronte a entitats i col·lectius que treballen per defensar la igualtat “amb la intenció d’obtenir rèdit electoral”

Vila-real Informació

El Partit Popular de Vila-real lamenta “les desafortunades declaracions realitzades ahir per l’alcalde de la ciutat en les quals assenyalava a associacions pel simple fet que d’elles formen part persones que no comparteixen la seua mateixa ideologia, quan el que caracteritza a aquests col·lectius socials és el seu treball desinteressat per construir una societat més justa i solidària, independentment de la ideologia dels seus membres. Ens preguntem si el senyor Benlloch també va a qüestionar ara el treball de totes les associacions que puguen explicar en les seues files amb simpatitzants, regidors, exconcejales o persones vinculades a altres partits que no siguen el PP”.

Indiquen que tenen ” la sort que Vila-real siga una ciutat amb un ric teixit associatiu, amb moltes organitzacions que, des de diferents àmbits, treballen per construir una ciutat millor. El que ha de fer el senyor Benlloch en lloc de qüestionar la ideologia dels membres d’aquests col·lectius és complir amb les seues obligacions com a primer edil i no tapar una vegada més la seua mala gestió amb atacs a l’oposició, complir amb els pagaments a aquestes entitats i no obstaculitzar la seua participació en la vida social de la ciutat”.

D’altra banda, “des del PP lamentem que l’alcalde de Vila-real es dedique a enfrontar a associacions i col·lectius de la ciutat que treballen per defensar la igualtat entre homes i dones, amb l’única intenció d’obtenir un rèdit electoral. Ens sembla molt trist l’ús partidista que Benlloch fa una vegada més de la institució, tractant d’enfrontar amb les seues declaracions a col·lectius que, en aquest cas, fan una labor important en defensa de les dones de Vila-real i de la província de Castelló. Una vegada més l’esquerra vol donar lliçons de moral quan l’única cosa que fan és utilitzar les associacions amb un ús clarament partidista”.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *