Divendres, 19 d'Abril, 2024  |
El CH Vila-real perd contra l’HISPANITAS BM Petrer (33-24) El CH Vila-real perd contra l’HISPANITAS BM Petrer (33-24)

- 7 Abril, 2017 -

Es tracta d’un equip molt experimentat i que l’any passat va ser campió de la categoria El CH Vila-real perd contra l’HISPANITAS BM Petrer (33-24)

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

cartel ch vila-realEl Vila-real amb moltes baixes per lesió i per motius laborals, va ensopegar i va caure en Petrer davant d’un BM Petrer molt experimentat i que l’any passat va ser campió de la categoria.

Ja d’entrada els del Petrer, comarca del Vinalopó Mitjà, van eixir amb força i van avançar-se de cinc gols al minut 15, 12-7. Les baixes dels rogets es van notar i al descans la diferència ja era de 9 gols. La segona part encara es va incrementar fins els dotze gols, però els petrerins van baixar el ritme cap al final del partit i el resultat va acabar sent de 9 gols. Els golejadors van ser Àlex Guimerà 9 gols, Alejandro Alfonso 5 gols, Nahuel 5 gols, Raúl Martí 2 gols, i Sasa i els juvenils Marc i Carlos Sánchez 1 gol.

I ara venen els partits absolutament decisius on el CH Vila-real es juga definitivament la permanència i així ha de guanyar els dos de casa contra Nules i Mislata i si més no un altre fora en Almoradí o Elda.

El proper dissabte al pavelló Bancaixa a les 19’30 h., es juga el CH Vila-real – H Nules Fertiberia Port de Sagunt B, recordarem que els d’Abel i Diego en la primera volta, van perdre d’un gol als últims segons i que ara la victòria és vital. El club fa una crida als aficionats perquè vinguin a animar a l’equip.