Dissabte, 20 d'Abril, 2024  |
El CH Vila-real planta cara però no pot véncer al BM Petrer (20-23) El CH Vila-real planta cara però no pot véncer al BM Petrer (20-23)

- 29 Novembre, 2016 -

El pròxim partit dels rogets serà enfront del Nules Fertiberia en el derbi comarcal El CH Vila-real planta cara però no pot véncer al BM Petrer (20-23)

Vicent Cerdà/Vila-real Informació

El CH Vila-real va plantar cara al BM Petrer en el partit de la jornada 11 de la lliga de 1ª Nacional.

El Petrer molt concentrat, es va avançar, al minut 15 el marcador assenyalava un clar 3-10. Des d’aleshores va despertar el CH Vila-real i en els quinze minuts que faltaven pel descans el Petrer només va poder marcar 1 gol per 5 del Vila-real, així al minut 30, el marcador era esperançador 8-11.

En la segona part el Vila-real va seguir ferm i al minut 16 es va produir l’empat. Aleshores una desqualificació directa per targeta roja, al nostre entendre excesiva, sobre Carlos Cepedal, va canviar el signe i els ànims dels dos equips.

Per a Cepe, com es conegut entre el companys, era el seu primer partit oficial, després de la lesió de pretemporada. I la veritat va fer una magnífica aportació en defensa.

Els canvis van fer que el Petrer, amb dos gols i un 7 metres es va col·locar a tres gols, 16-19. I el anar darrere al marcador va pesar psicològicament i va provocar errades i precipitació entre tots els jugadors rogets. Així a cinc minuts del final i amb quatre gols que remuntar, ja no es va poder inquietar a l’equip del Vinalopó Mitjà i es va arribar a eixe 20-23 final.

Els màxims golejadors del partit van ser Alex Guimerà amb 7 gols i Sasa Dukic amb 5.

Afegirem que va haver molt bona entrada al pavelló Sebastián Mora, amb vora 400 persones i com a curiositat van vore uns quants aficcionats babazorros, en la segona part. Explicarem que els babazorros són els seguidors del CD Alavés de futbol i que visitaven Vila-real per vore el partit que jugava el seu equip a la nostra ciutat, diumenge al matí.

El pròxim partit del CH Vila-real, diumenge 4, es jugarà contra el BM Nules Fertiberia Port de Sagunt B. Derbi comarcal i de màxima importància per conservar la categoria.