Divendres, 29 de Març, 2024  |
Trista derrota del CH Vila-real contra l’ILESPAIN BM Mislata (29-40) Trista derrota del CH Vila-real contra l’ILESPAIN BM Mislata (29-40)

- 6 Maig, 2017 -

Només queda un partit per cloure el campionat i és aquesta vesprada en Elda contra el CEE Elda Trista derrota del CH Vila-real contra l’ILESPAIN BM Mislata (29-40)

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

La jornada 29 de la lliga de 1ª Estatal grup E, va deixar un ambient trist al Centre de Tecnificació Esportiva. El partit que enfrontava al CH Vila-real i l’ILESPAIN BM Mislata va suposar una trista derrota que confirmava ja no tan sols els descens si no també acabar amb moltíssimes possibilitats com a cuer de la categoria. I és que fins i tot el BM Mora cuer moltes setmanes, va guanyar al H Sant Joan i va avançar en un punt al Vila-real.

El partit es va mantindre igualat amb curtes diferències d’un o dos gols a favor dels mislatencs. Fins el minut 50 de la segona part, en que un altra baixada del rendiment físic de l’equip va permetre als de la comarca de l’Horta, anar-se’n de huit gols. I això va ser el principi del final. Els equips es van deixar anar i al minut 60 el marcador va ser l’esmentat 29-40. Era el comiat d’aquesta temporada 2016-2017 i possiblement de la categoria per l’afició de Vila-real. Els golejadors van ser Pablo Fernández i Àlex Guimerà 7 gols, Sasa i Paco 4 gols, Nahuel i Alejandro 3 gols i Carlos Cepedal 1 gol.

CH Vila-real contra l'ILESPAIN BM Mislata2

Només queda un partit per cloure el campionat i serà dissabte 6 de maig a les 19 hores en Elda contra el CEE Elda.

Els equips benjamins mixtes i alevins masculí i femení es van desplaçar a Mora de Rubielos per jugar un torneig amistós.

Els benjamins van guanyar els seus partits i els alevins masculins van perdre un sol partit i les alevins femenines van guanyar contra el Mora 6-2, a Alcañiz 7-4, van empatar contra el Morvedre de Sagunt 7-7 i van guanyar a l’Onda 5-4, quedan campiones del torneig.