Dimecres, 24 d'Abril, 2024  |
Derrota prevista del CH Vila-real contra el BM Torrevieja a casa (20-27)  Derrota prevista del CH Vila-real contra el BM Torrevieja a casa (20-27)

- 14 Març, 2018 -

Les xiquetes del infantil femení s’han fet ressò de la commemoració del 8 de març Derrota prevista del CH Vila-real contra el BM Torrevieja a casa (20-27)

Vicent Cerdà/Vila-real Informació

vila-real chEl partit va començar, com ja és habitual, amb molta tensió en defensa. El partit va estar igualat, amb un lent augment de l’avantatge  fins el minut 25 de la primera part en que el CH Vila-real va aconseguir la màxima diferència (9-6). I fins i tot es va produir una doble superioritat a favor dels rogets, que es va resoldre amb un decebedor parcial d’un gol a un.

Així arribem al (10-7) a falta de cinc minuts. I una vegada més un estranyíssim lapsus de joc, va fer que el Torrevieja girara ja no el marcador si no el més important la inèrcia de joc arribant al descans amb un trist (10-12).

La segona part va seguir sent dels de la Vega Baixa del Segura, i van anar augmentant l’avantatge fins arribar al ja conegut (20-27).

Setmana apassionant de preparació del derbi de la Plana, que se jugarà el dissabte dia 17 a les 16’30 hores, al Pavelló Fernando Úbeda de Castelló.

El resultat pot marcar l’ànim dels jugadors del rogets, quan ens trobem a sis jornades del final, i encara a un sol punt de la permanència.

Les xiquetes del infantil femení s’han fet ressò de la commemoració del 8 de març.