Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
Derrota ajustada del CH Vila-real davant el H Sant Joan  (25-27)  Derrota ajustada del CH Vila-real davant el H Sant Joan  (25-27)

- 30 Octubre, 2018 -

Un infranquejable Moyano e va guanyar la mà a tots els habituals llançadors i golejadors locals Derrota ajustada del CH Vila-real davant el H Sant Joan  (25-27)

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

Una derrota no direm injusta, perquè el porter va guanyar la mà a tots els habituals llançadors i golejadors del CH Vila-real, però sí ajustada perquè fins quatre minuts abans del final els de Sant Joan només tenien dos gols d’avantatge.

La primera part els rogets van anar davant al marcador fins el minut 20 que el Sant Joan es va avançar gràcies a la superioritat per una exclusió a Gulliver.

Al descans es va arribar amb el resultat d’(11-13).

Captura de pantalla 2018-10-30 a las 23.15.25En la segona part el H Sant Joan es va anar de tres gols però al minut 50 els rogets de Pablo Arrufat es van situar a un gol i a un i dos gols l’electrònic es va mantindré ajustat. I a dos minuts quaranta cinc segons es produïa el (25-27), amb exclusió sobre un defensa del Sant Joan. Però en l’atac següent dels alacantins, exclusió sobre Youcef a dos minuts del final, i s’igualaven els jugadors en pista pels dos equips. Semblava possible l’empat encara més quan a un minut dotze segons es van produir una i deu segons després un altra exclusió sobre el H Sant Joan.  Però no va poder ser, el porter del Sant Joan, Diego Moyano va mantindré la porteria infranquejable i en els dos últims minuts ja no es va moure el marcador.

El porter d’Alacant i del H Sant Joan es un il·lustre veterà, té el rècord d’aturades de l’ASOBAL havent disputat més de 500 partits. Ex del Sporting Alacant, on va començar amb 9 anys, Benidorm, Torrevieja, Altea, Valladolid, Anaitasuna, Cuenca i Guadalajara entre altres. També va ser el jugador de més edat en actiu 45 anys i 5 mesos de l’ASOBAL, actualment amb prop de 48 anys segueix jugant a gran nivell i creiem que va ser un del responsables de la victòria dels blanquiblaus del Sant Joan. Va aturar molts llançaments dels laterals, Gulliver no va poder marcar, del pivot i dels extrems, Àlex Gil només va poder convertir un gol.

Pels rogets, destacable l’actuació de Youcef amb quatre gols i d’Àlex Tello i Alejandro Alfonso que van mantindré un bon nivell d’anotació amb sis gols.

Millora ostensible de l’equip, encara que el  rival va vindre molt preparat pel partit, amb una bona defensa sobre Gulliver, i un porter veterà però també alliçonat sobre els llançadors vila-realencs. Pablo Arrufat porta dues setmanes en el càrrec i s’ha notat millora, però és cert per exemple que la càrrega física passa factura, però la bona preparació física és imprescindible i Arrufat seguirà cremant etapes. Creiem que el proper partit a casa, ja vorem el Vila-real que en una gran part serà el que vol el seu nou entrenador.

Això sí abans desplaçament a Sagunt, per enfrontar-se al Port de Sagunt B, un rival directe, al que se li va guanyar en pretemporada en Altura de set gols i que es va perdre en casa a l’últim segon d’un gol. Partit igualat i punts importants per als dos equips.

Van jugar pel CH Vila-real: David Gil, Ivan Forner, Àlex Tello (6), Alejandro Alfonso (6), Youcef Haddallah (4), Marc Sánchez (2),  Nacho Nebot (2), Alberto Martínez (2), Alejandro Gil (1), Aaron Garcia (1), Joan Mateu (1), Andreu Miralles, Gulliver, Daniel Rustarazo, Carlos Lara i Adrian Gallén.