dimecres, 20 de març, 2019  |  

- 26 febrer, 2018 -

Xavi Ochando. Regidor d’Economia de Compromís per Vila-real i primer tinent d’alcalde Mentre alguns artistes que van aplegant al final de la seua carrera... De cantes i cançons

Xavi Ochando. Regidor d’Economia de Compromís per Vila-real i primer tinent d’alcalde

Mentre alguns artistes que van aplegant al final de la seua carrera volen explotar la vena patriòtica d’Espanya tributant en Miami però posant-li lletra a l’himne, com ha fet Marta Sánchez, resulta que no parlem d’uns altres artistes de la política que en lloc de fer cançons el que fan és donar el cante, com la ministra Fátima Báñez, que ara diu que “en els últims quatre anys, els pensionistes tan sols han perdut una dècima de poder adquisitiu” però els congelen les pensions i pugen un 11’5% l’aigua, un 6’5% el gas i un 4’5% la llum.

Mentre la diputada popular Celia Villalobos afirma que “hi ha un número important de pensionistes que estan més temps cobrant la pensió que treballant ” perquè el que realment vol el PP és potenciar les pensions privades, desmantellar la Seguretat Social i que ens jubilem als 75 anys tal com expressava fa uns dies el Cercle d’Empresaris en una conferència on s’afirmava que “Jubilarse a los 67 años se queda corto”.

Com la ministra d’Agricultura, Isabel García Tejerina que, en contra de la Vaga Feminista, proclama que celebrarà el 8 de març amb una vaga a la japonesa o el portaveu popular al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, que diu que “les dones no estan per a perdre el seu salari fent estes coses”, tot quan l’escletxa salarial entre homes i dones es situa en un 28% al País Valencià o després d’aplegar del seu lloc de treball a casa fan una mitjana de dos hores i mitja més de tasques domestiques que els homes i segons el mateix ministeri de Serveis Socials en els últims 14 anys quasi 1.000 dones han sigut assassinades per violència masclista.

Per això, el que hem de fer totes i tots és parar bé l’orella i els polítics, en lloc de donar el cante, ser útils a la societat.

Altres articles de Xavi Ochando

Quan el PP apreta, ofega 

Com acaba l’any, comença

#TracteJust

Google+
Whatsapp Telegram

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *