dimecres, 23 de gener, 2019  |  
Gemma Font, Gloria Manrique, Lydia Estepa, Cristina Pesudo i Andrea Ayén conformen la Cort d’Honor del 2018 Gemma Font, Gloria Manrique, Lydia Estepa, Cristina Pesudo i Andrea Ayén conformen la Cort d’Honor del 2018

- 11 gener, 2018 -

La reina de les festes serà escollida d’entre aquestes joves vila-realenques i el seu nom es farà públic demà a les 20.30 Gemma Font, Gloria Manrique, Lydia Estepa, Cristina Pesudo i Andrea Ayén conformen la Cort d’Honor del 2018

La reina de les festes serà escollida d’entre aquestes joves vila-realenques i el seu nom es farà públic demà a les 20.30

Vila-real Informació

La Junta de Festes de Vila-real ha fet públic el nom de les cinc joves vila-realenques que formaran part de la Cort d’Honor 2018, la reina de la qual es donarà a conèixer demà a les 20.30 en l’acte de Nomenament. 

A l´igual quel´any passat s’escollirà en una reunió extraordinària de la Junta de Festes  aquesta mateixa vesprada a la Reina de les Festes 2018 i el nom es farà públic en aquest mateix acte de Nomenament. La màxima representant serà escollida d’entre aquestes joves vila-realenques:  Gemma Font Colás, Gloria Manrique Ruíz, Lydia Estepa Edo , Cristina Pesudo Marzá i Andrea Ayén Castillo

Gemma Font Colás 

2018 Gemma Font ColásGemma té 19 anys i estudia Traducció i Interpretació a la Universitat Jaume I.  És membre de la Congregació de Filles de Maria Immaculada, on participa de forma activa en els campaments. També col·labora amb la Joventut Antoniana. 

Els actes que destacaria de la setmana de festes són: les processons, les ofrenes, la cavalcada, el concurs de paelles i empedrats i la nit de la xulla. 

El que més li agrada de les festes és trobar-se amb els amics i viure l’ambient de felicitat i festa que es viu aquesta setmana. A més de l’oportunitat de reviure les tradicions del poble de Vila-real, juntament amb els ciutadans. 

Per a ella, ser membre de la Cort d’Honor és una oportunitat única que esperava des de ben menuda, per a viure les festes des d’un altre punt de vista, gaudir de representar el seu poble i conéixer noves amistats. 

Espera amb il·lusió aquesta experiència, ja que només passa una vegada a la vida, i vol estar a l’altura per a poder mostrar l’estima que sent pel seu poble. 

Gloria Manrique Ruiz 

2018 Gloria Manrique RuizGloria té 19 anys i està estudiant Educació Primària a la Universitat Cardenal Herrera de Castelló. És membre de la Unió Musical La Lira des de l’any 2012. També pertany a la Congregació de Filles de Maria Immaculada i al Tercer Orde del Carme. La seua germana Rut va ser dama de la Cort d’Honor 2016. 

És de la Penya La Trobà i els actes que destaca de les festes són: les processons i les ofrenes als patrons, la baixada i la pujada de la Mare de Déu i la pujada al campanar. 

Destaca la germanor i la bona convivència que hi ha entre els ciutadans i les ciutadanes del nostre poble, i amb els pobles veïns, ja que, com ella ens defineix: “Som un poble acollidor i respectuós”. 

L’oportunitat de poder representar la dona de Vila-real és per a ella un orgull i un privilegi. Diu que els seus pares li van inculcar des de ben menuda aquests valors, d’una dona forta i treballadora, i vol transmetre la seua estima per la seua ciutat. 

Des de ben menuda ha gaudit de les festes, però enguany, amb més il·lusió que mai, espera viure un any diferent i inoblidable. 

Cristina Pesudo Marzá 

2018 Cristina Pesudo Marzá (1)Cristina té 19 anys i és estudiant de Turisme i de Psicologia Esportiva. És membre de la junta de la Joventut Antoniana des de l’any 2002. També és dels Lluïsos, purissimera i rosariera, i fins i tot ha sigut membre de la Junta del Rosari, ja que a casa es viu de forma molt activa per ambdues parts. A més, és de la Confraria de la Santa Faç i de l’Agrupació de Bombos i Tambors. 

Els seus pares són membres de la Penya Beu i Fuig, i ella, de la Penya Xanxull. Els actes que destaca són les ofrenes, la baixada de la Mare de Déu i tots els actes dels dies principals als nostres patrons. 

El que més li agrada de les festes és l’ambient festiu que es viu en aquestes setmanes, els sopars de germanor, el punt de trobada per a tots els ciutadans i les actuacions musicals. 

Per a ella, ser escollida és complir una il·lusió, i poder representar les tradicions de Vila-real és tot un orgull. A més, és una ocasió única per a gaudir de les festes des d’una altra perspectiva. 

Espera amb moltes ganes aquesta experiència, ja que pensa que conéixer gent nova del món de la festa serà inoblidable i molt bonic. 

Andrea Ayén Castillo 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andrea té 19 anys i està estudiant Periodisme a la Universitat Jaume I. Això ho compagina, a més, amb el treball de cambrera en el poliesportiu Ciutat de Castelló. És membre de l’Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real. També de l’Associació de Veïns del Barri Crist de l’Hospital, i va ser membre del Grup de Danses El Raval. 

L’any 2015 va ser festera del barri Crist de l’Hospital. En 2016 va ser dama d’honor de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana. Actualment, és membre de la Penya Algú Sobra. 

Ressalta amb il·lusió les ofrenes als patrons, quan el poble s’ompli de color i olor, i les actuacions musicals, ja que té molta afició per la música. 

El que més li agrada de les festes és l’ambient i l’harmonia que es crea entre els veïns i les veïnes. A més, gaudeix de les penyes i de la festa en cada cantó. 

Des de ben menuda, quan ballava en el grup de danses, tenia la il·lusió de poder representar les tradicions del seu poble algun dia, i enguany està contenta d’haver complit aquell somni i orgullosa d’aquesta oportunitat. 

Espera poder oferir coses positives durant aquesta experiència, representar degudament el seu poble i conéixer molta gent nova que l’ajude a complir-ho. 

Lydia Estepa Edo 

2018 Lydia Estepa Edo (1)Lydia té 20 anys i està estudiant el Cicle Formatiu de Perruqueria. Ha sigut membre del Grup de Danses de la Puríssima i actualment és membre de la Confraria de la Verge del Carme. 

És de la Penya Travaluc, i els actes que destaca de les festes són: les ofrenes als patrons, la baixada de la Mare de Déu, el tombet de bou, la cavalcada i el castell de focs d’artificis. 

El que més li agrada és l’ambient que es viu entre els ciutadans i les ciutadanes de Vila-real durant aquestes dues setmanes de l’any. 

Per a ella, aquesta experiència és un orgull i l’oportunitat de representar el seu poble és complir un somni i una il·lusió que té des que era menuda. 

Gaudir de les festes des d’una altra perspectiva, com a membre de la Cort d’Honor, creu que és una experiència única i inoblidable que no pot deixar escapar, ja que només passa una vegada a la vida.

 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *