dijous, 23 de maig, 2019  |  
Compromís crearà una oficina d’assessorament a les associacions per a facilitar la tramitació burocràtica Compromís crearà una oficina d’assessorament a les associacions per a facilitar la tramitació burocràtica

- 15 maig, 2019 -

Destaca la modificació del model de coordinació amb les entitats, amb un acord que permeta emmotllar les ajudes Compromís crearà una oficina d’assessorament a les associacions per a facilitar la tramitació burocràtica

Destaca la modificació del model de coordinació amb les entitats, amb un acord que permeta emmotllar les ajudes

Vila-real Informació

Compromís per Vila-real crearà una oficina d’assessorament a les associacions per a facilitar la tramitació burocràtica. És un dels punts que s’inclouen en el programa electoral de la formació, que fa uns mesos va eixir al carrer i es va reunir amb tot tipus d’entitats per a recaptar propostes per a continuar millorant la ciutat i facilitant-li la vida als seus habitants. 

En aquest sentit, Josep Pasqual Sancho, destaca que “un dels punts en els quals coincidien moltes associacions que es van reunir amb nosaltres va ser en la necessitat de simplificar qualsevol tramitació, per la qual cosa van proposar la creació d’una oficina d’assessorament per a aquest tipus d’entitats, en el qual se’ls oferisca tota la informació necessària sobre els passos a seguir i se’ls ajude en el procés del cobrament d’ajudes i subvencions o la presentació de la documentació”. Per a Sancho és indispensable que els qui més contribueixen a millorar la vida de les persones o a impulsar la cultura i les tradicions “vegen aquesta tasca de manera més senzilla, ja que la majoria són associacions xicotetes en les quals tots els seus membres es dediquen a altres menesters i en el seu temps lliure ofereixen aqueixos altres serveis a continuar enriquint la cultura de la nostra ciutat”. “El més habitual és que no tinguen ningú que s’encarregue d’aqueixes tramitacions i si s’encarrega algun dels seus membres solen topar-se amb moltes dificultats, per la qual cosa resulta necessari tirar-los una mà i així ho farem si governem”, apunta.

A més, entre les peticions destaca la modificació del model de coordinació amb les associacions, amb un acord que permeta emmotllar les subvencions. “Volem que hi haja major coordinació i major claredat quant a la concessió de subvencions perquè, juntament amb el punt anterior, siga tot més fàcil i simple per als nostres col·laboradors directes”, conclou.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *