Dimarts, 23 d'Abril, 2024  |
Victòria important del CH Vila-real (31-24) davant un rival directe el H Alcàsser Victòria important del CH Vila-real (31-24) davant un rival directe el H Alcàsser

- 2 Febrer, 2018 -

El diumenge va ser la presentació del Club en esta temporada 2017-2018, els 14 equips locals van desfilar i es van presentar a socis,... Victòria important del CH Vila-real (31-24) davant un rival directe el H Alcàsser

El diumenge va ser la presentació del Club en esta temporada 2017-2018, els 14 equips locals van desfilar i es van presentar a socis, aficionats i públic

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

Victòria que es pot qualificar de vital pel CH Vila-real, front el H Alcàsser, que sens dubte serà rival directe per la permanència. El partit va començar igualat, encara que els locals anaven sempre davant per un sol gol,  però cap al minut 10 els alcassers es van posar davant dos gols mantenint l’avantatge gran part d’aquesta primera meitat, fins que a cinc minuts del final en un parcial de 5-0, els de Toni Malla es van avançar amb un important 12-9, que va ser neutralitzat per l’Alcàsser 12-12 i amb igualtat es va arribar al descans 14-13.

La segona part amb una participació destacada de Pablo Melo el Vila-real es va anar avançant a l’electrònic fins els quatre gols. El balanç del pivot Juanjo Verdú era molt positiu però amb una acció fortuïta, va etzibar involuntàriament un colp a la cara del central quan entrava en 9 metres. Els àrbitres canaris no van dubtar, i encara que Verdú es disculpava, ajudava i acompanyava al lesionat, finalment li mostraven la targeta roja. En aquell moment va saltar al camp el jove Carlos Sánchez que va demostrar gran encert en atac i des de la posició de pivot va fer tres gols molt importants per clavar i fixar la diferència de quatre gols dels rogets sobre el H Alcàsser. Així finalment els roig-i-negres es van deixar anar els últims 4 minuts, registrant-se la màxima diferència que al minut 60 era de set gols (31-14). A destacar la capacitat golejadora des de l’extrem de Youcef i el botxí dels contraatacs Alejandro Alfonso. Bon balanç atac-defensa de Marc Carda i molt bona la veterania i la contenció de l’equip de Sasa Djukic i Àlex Guimerà.

Pel CH Vila-real van jugar: David Bueno i David Gil (porters), Alejandro Alfonso (7), , Youcef Haddallah (5), Pablo Melo (4), Marc Carda (3), Carlos Sánchez (3), Sasa Djukic (3), Juanjo Verdú (2), Aaron Garcia(2), Àlex Guimerà (2), Paco Reina, Joan Mateu i Ivan Forner.

Aquest cap de setmana l’equip visita al Maristes d’Algemesí, tercer classificat momentani, després de la derrota de la setmana passada que va permetre que el H Eivissa, en primera posició i el BM Almoradí en segon lloc, l’avançaren en la classificació. El pronòstic no és clar, recordarem que fa tres setmanes contra el BM Almoradí, en terres alacantines, es va perdre als darrers dos minuts. Si Toni malla pot comptar amb tots els efectius pot fer un bon partit. És innegable que l’equip va a més cada setmana, contra l’Alcàsser es va perdre d’un gol i ara en casa se li ha guanyat de set. Al final dels partits l’equip està sencer tant física com mentalment i lluita amb opcions fins el final. Augurem una segona volta amb bons resultats pel CH Vila-real en el seu 50 aniversari.