Divendres, 29 de Març, 2024  |
Ariana Gómez es proclama subcampiona d’Espanya individual SUB16 en salt d’alçada Ariana Gómez es proclama subcampiona d’Espanya individual SUB16 en salt d’alçada

- 3 Juliol, 2018 -

L’atleta del Club Atletisme Vila-real ha començat a especialitzar-se aquest any en aquesta categoria Ariana Gómez es proclama subcampiona d’Espanya individual SUB16 en salt d’alçada

L’atleta del Club Atletisme Vila-real ha començat a especialitzar-se aquest any en aquesta categoria

Aquest cap de setmana passat tenia lloc a la ciutat de Castelló el Campionat d’Espanya individual SUB16 en la que va participar l’atleta de Vila-real, Ariana Gómez. La final el diumenge de vesprada.

42249182425_e7e4e953ab_oGómez partia amb la vuitena posició al ranking nacional de l’especialitat amb 1.63 m de marca aconseguia classificar-se a la segona posició. L’atleta del Club Atletisme Vila-real començava la seua competició franquejant el llistó a 1.50 amb molta facilitat. Va continuar així amb les següents alçades fins 1.60 on quedaven 5 participants. Va ser l’alçada següent 1.63m la que va determinar les posicions de les medalles. La jove aconseguia saltar aquesta alçada al tercer intent i assegurant-se així la medalla de plata.

Tan sols quedaven dos atletes en concurs, Ariana Gómez i la madrilenya Celia Rifaterra. En un final de concurs d’infart on les dos atletes aconseguien saltar 1.63 i 1.65 es decidien les medalles en la següent alçada, 1.67 a la que no van poder fer front cap de les dos atletes. Al final es van decidir el color de les medalles pel nombre de salts nuls.

Cal destacar que l’atleta del Club Atletisme Vila-real ha començat a especialitzar-se aquest any en salt d’alçada on el seu entrenador Joan Estruch creu que és on més potencial pot demostrar.