Dimarts, 16 d'Abril, 2024  |
Ariana Gómez Llop supera la seua marca personal i aconsegueix la 5ª posició en el XXXI Ct d’Espanya Sub16 Ariana Gómez Llop supera la seua marca personal i aconsegueix la 5ª posició en el XXXI Ct d’Espanya Sub16

- 20 Març, 2018 -

L’atleta del Club Atletisme Vila-real ha participat en la prova de salt d’alçada i amb aquesta competició posa punt i final a la temporada... Ariana Gómez Llop supera la seua marca personal i aconsegueix la 5ª posició en el XXXI Ct d’Espanya Sub16

L’atleta del Club Atletisme Vila-real ha participat en la prova de salt d’alçada i amb aquesta competició posa punt i final a la temporada hivernal

Campionat d'Espanya_8Durant el cap de setmana ha tingut lloc a Sabadell el XXXI Ct d’Espanya en categoria Sub16 (anteriorment anomenat Cadet). Fins allí es va desplaçar Ariana Gómez Llop, atleta del Club Atletisme Vila-real per prendre part en la prova de salt d’alçada. Ariana partia des de la 13ª posició segons el ranking nacional amb una marca de 1.57mts. L’atleta de Vila-real que en tot moment va fer una grandíssima competició va destrossar la seua marca personal realitzant una millor marca de 1.60mts amb la que va aconseguir la 5ª posició. Cal destacar que van empatar, la 2ª, 3ª i 5ª (va haver 2 terceres classificades amb la mateixa marca i el mateix nombre de salts nuls) classificades amb la mateixa marca, i que a la fi es va resoldre per el nombre de salts nuls acumulats.

Amb aquesta competició Ariana posa unt i final a la temporada hivernal i junt amb el seu entrenador Joan Estruch, ja programen els entrenaments i les competicions de la temporada estival.