Divendres, 19 d'Abril, 2024  |
Pedraza evita el daltabaix del Villarreal davant el Llevant en l’Estadi de la Ceràmica en el minut 93 (1-1) Pedraza evita el daltabaix del Villarreal davant el Llevant en l’Estadi de la Ceràmica en el minut 93 (1-1)

- 4 Novembre, 2018 -

El Villarreal va igualar davant el Llevant en una trobada en el qual els grocs van malgastar innombrables ocasions de gol. El conjunt ‘granota’... Pedraza evita el daltabaix del Villarreal davant el Llevant en l’Estadi de la Ceràmica en el minut 93 (1-1)

El Villarreal va igualar davant el Llevant en l’Estadi de la Ceràmica en una trobada en el qual els grocs van malgastar innombrables ocasions de gol. El conjunt ‘granota’ es va avançar en el marcador a causa d’un gol en pròpia porta de Funes Mori, però ja en el temps afegit Alfonso Pedraza va rescatar un punt per als grocs amb un potent xut amb l’esquerra (1-1). El cordovès va evitar el daltabaix i a saber què haguera succeït amb l’entrenador si el conjunt ‘granota’ haguera arrancat els tres punts. Vidres-banner-de-256X256
Javi Calleja va dibuixar sobre el camp un 4-4-2 amb Gerard i Toko Ekambi com a homes més avançats. Una de les grans novetats va ser la presència del jugador del Villarreal B Samu Chukwueze, que va jugar el seu primer partit com a titular en Lliga (ja havia jugat en UEFA Europa League i Copa del Rei). El nigerià va ser un mal de cap constant per a l’organitzada saga del conjunt ‘granota’.

La primera part va ser molt igualada. El Villarreal portava el pes del partit, mentre que el Llevant esperava agotnat a la recerca d’entrellaçar un contraatac que li servira per a posar-se per davant en el marcador. A punt va estar d’anotar l’equip visitant amb un xut amb el cap de Roger després d’una falta lateral, però Asenjo va estar molt atent per a ‘bressolar’ l’esfèric sobre la mateixa línia de gol. El Submarí Groc va seguir intentant-ho, sobretot amb llançaments des de la llunyania que no van trobar els tres pals.

En la segona part les ocasions del Villarreal es van succeir, encara que cap d’elles va acabar en la xarxa. Samu Chukwueze va tornar a demostrar el seu gran estat de forma amb fins a tres clares oportunitats per a marcar. També la va tenir Gerard Moreno, que no va encertar a l’hora de controlar una passada de Toko Ekambi quan estava sol davant de la porteria rival. Fins i tot Pablo Fornals va fregar el gol després d’una passada rasa des de l’esquerra que va rematar el ‘8’, però la pilota es va ser llepant la fusta.

A-TokoEkambiToño1

Toko Ekambi i Toño, en un llance del partit d’aquest diumenge. FOTO: LALIGA

El que si que va encertar va ser el Llevant. La mala sort es va encebar amb els grocs en la jugada del 0-1. Morales va centrar des de la banda esquerra i Funes Mori, en el seu intent d’evitar la rematada de Borja Mayoral, va ficar la pilota en la seua pròpia porteria (0-1, m. 76).

El Villarreal ho va intentar fins al final i va aconseguir empatar. Alfonso Pedraza es va traure un tremenda ‘canonada’ amb la cama esquerra quasi sense angle. La pilota va entrar amb violència en la porteria d’Oier (1-1, m. 92).

Samu3

El nigerià Samu Chukwueze va ser una de les novetats en l’onze del Villarreal. FOTO: LALIGA

El pròxim compromís dels grocs serà en la UEFA Europa League contra el Rapid de Viena aquest dijous a partir de les 18.55 hores en terres austríaques.

-1- Villarreal: Asenjo; M. Llambrich, Álvaro, Funes Mori, Jaume Costa (Sansone, m. 80); Chukwueze, Cáseres, Trigueros (Pedraza, m. 74), Fornals; Toko Ekambi i Gerard (Cazorla, m. 64).

-1- Llevant: Oier; Rober Pier, Postigo, Chema; Jason, Rochina (Prcic, m. 71), Campaña (Doukouré, m. 84), Bardhi, Toño; Roger (Borja Mayoral, m. 60) i Morales.

Gols: 0-1. Min. 76: Funes Mori, en pròpia porta. 1-1. Min. 92: Pedraza.

Àrbitre: Del Cerro Gran (C. Madrileny). Groga als locals Jaume Costa, Cáseres i Álvaro; així com als visitants Jason i Rochina.

Camp: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 16.499 espectadors