Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
Mario García guanya la segona etapa i López-Cozar el Gran Premi de Ciclisme de Vila-real Mario García guanya la segona etapa i López-Cozar el Gran Premi de Ciclisme de Vila-real

- 6 Maig, 2017 -

Óscar Cabedo s'adjudica el millor provincial, que patrocina la Diputació de Castelló Mario García guanya la segona etapa i López-Cozar el Gran Premi de Ciclisme de Vila-real

arribada vila-real morella2El granadí Juan Antonio López-Cozar de l’equipe Fundació Ciclista Euskadi s’ha adjudicat el Gran Premi Vila-real de Ciclisme en una segona etapa que ha guanyat Mario García del Pérez Cánovas Nomar Spain Pemoy Kross després de protagonitzar una fugida de quasi 30 quilòmetres en solitari. El corredor de l’equip murcià es va quedar a tan sol 12 segons d’enfundar-se el mallot de líder, ja que en la primera etapa va perdre 35 segons amb López-Cozar i Óscar Cabedo i avui ha entrat amb una diferència de 23 segons respecte a l’escamot que va arribar en un accidentat sprint on el provincial Cabedo va caure a tan sol 100 metres de meta, la qual cosa li va arrabassar les opcions d’aconseguir la victòria en el gran premi pel puestometro. No obstant açò, en produir-se la caiguda tan prop de meta no va perdre temps i va mantenir la seua segona posició en la general. El tercer lloc va ser para Nicolas Sessler del Lizarte.

podio-general

Va ser quan va començar l’aventura en solitari de Mario García que va arribar a distanciar-se en 1:15 i va mantenir un bonic pols amb l’escamot, que no va aconseguir donar-li caça, però si que va reduir la seua distància. Així, va arribar en solitari a meta i es va alçar amb el triomf d’etapa i obtenint la cinquena posició en la general que ha acabat liderant López-Cozar que ha conservat el jersei taronja patrocinat pel Servei Municipal d’Esports de Vila-real.
Captura-de-pantalla-18
Per la seua banda, Óscar Cabedo s’adjudica el millor provincial, que patrocina la Diputació de Castelló, la regularitat és per a López-Cozar, patrocinat per la regidoria de Tradicions de Vila-real; la classificació per equips que patrocina el Villarreal CF és per al Quick Step, les metes volants patrocinat per Becsa per a Zhyhunou; la general sub 23, patrocinada per Leonauto per a Albert Molga; la general combinada que patrocina Llac-Arkais és per a David Civera i la classificació de la muntanya, patrocinada per la Fundació Caixa Rural Vila-real per a Zakarin.