Dimecres, 24 d'Abril, 2024  |
Decebedora derrota del CH Vila-real contra el BM Petrer (27-14)  Decebedora derrota del CH Vila-real contra el BM Petrer (27-14)

- 9 Març, 2018 -

Els equips infantil i el cadet A femenins segueixen comptant tots els seus partits en la Copa Federació Valenciana Handbol per victòries Decebedora derrota del CH Vila-real contra el BM Petrer (27-14)

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

El partit va començar amb molta tensió tant en defensa com en atac i els rogets es van avançar 2-5  i 4-6 amb dos gols d’Àlex, Alejandro i un de Nahuel i Youceff. Era el minut 13 i 35 segons i encara el Petrer patia una exclusió.

I aleshores va passar allò que ja no direm únicament inexplicable, direm el següent, allò inextricable, del llatí ‘inextricabilis’ (que no es pot desembullar o desfer). Bé el Petrer va patir encara un altra exclusió al minut 26, però allò increïble, inexplicable, inextricable va ser que en setze minuts el Vila-real no va marcar ni un sol gol, va fer 6 gols en els primers tretze minuts i un sol gol en els dèsset minuts següents. Va arribar al descans amb un tristíssim (15-7). I no oblidem que l’entrenador Toni Malla va fer mans i mànigues per desfer la dinàmica tan negativa de l’equip, demanant temps mort als minuts 19 i 24, però ni així. Finalment al minut 29 de la primera part Hèctor Collazos va fer amb una rosca de la seua collita, el seté gol. I es va arribar al descans. No sé si qualificar-ho de ‘black-out’, apagó o ‘pájara’ que diuen els castellans en l’argot ciclista, el parcial de 10-0 encaixat pel Vila-real en els darrers dèsset minuts de la primera part. El cas va ser que va definir el signe final, un equip desconcertat, sense idees va arribar a la màxima diferència en contra fins aquell moment (18-9) al minut 37, i encara que els 8 i 9 gols en contra es van mantindré cap al final del partit, els rogets es van deixar anar, encaixant la derrota més gran de tota la temporada (27-14).

Setmana per curar ferides i analitzar situacions i altres condicionants. Diumenge que ve un rival fort el BM ILICAR MARE NOSTRUM Torrevieja, a veure quina reacció té l’equip. Això sí sabent que després de tot segueixen a un punt d’eixir de la zona de descens.

Resultats de la COPA FEDERACIÓ VALENCIANA HANDBOL

L’infantil femení després de la victòria contra el BM Puçol (15-3).

Els equips infantil i el cadet A femenins segueixen comptant tots els seus partits en la Copa, per victòries, caminant amb pas ferm cap a les Finals a quatre d’aquesta Copa de la Federació Valenciana.